Тендер
М’ясопродукти (Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший; сосиски з яловичини, сорт перший)
UA-2024-12-24-011958-a
- Опис
Для забезпечення потреби 2025 року Сардельки з яловичини, сорт перший відповідають гігієнічним вимогам та ДСТУ 4436:2005 - Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Сардельки повинні бути свіжими, не містити побічних включень, не мати сторонніх присмаків і запахів. Свіжі вироби повинні мати чисту, суху, без плям і пошкоджень оболонки, яка щільно прилягає до фаршу. Консистенція повинна бути пружною, цільною. Фарш повинен бути добре перемішаний, без сірих плям, пустот. Запах і смак виробів мають бути приємними, властивими даному виду виробів, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості та інших сторонніх присмаків і запахів. Вага однієї сосиски – 51 г або 102 г. Без ГМО. Сосиски з яловичини, сорт перший відповідають гігієнічним вимогам та ДСТУ 4436:2005 - Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Сосиски повинні бути свіжими, не містити побічних включень, не мати сторонніх присмаків і запахів. Свіжі вироби повинні мати чисту, суху, без плям і пошкоджень оболонки, яка щільно прилягає до фаршу. Консистенція повинна бути пружною, цільною. Фарш повинен бути добре перемішаний, без сірих плям, пустот. Запах і смак виробів мають бути приємними, властивими даному виду виробів, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості та інших сторонніх присмаків і запахів. Вага однієї сосиски – 51 г або 102 г. Без ГМО. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ. Постачальник зобов'язаний поставляти за свій рахунок товар, не рідше 2-х разів на тиждень, у розпорядження Замовника у кількості заявленою Замовником та з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар на умовах цього договору, протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Звертаємо увагу Учасників, що продукція харчової промисловості повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника (фургон - рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника, який має пройти санітарну обробку. У випадку не дотримання даної вимоги при здійсненні поставки товару Замовник буде ініціювати припинення/розірвання договору з вини Постачальника.або в телефонному режимі.
- Статус
Очікування пропозицій
- Сума
- 640 000 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору (м'ясопродукти) НР.docx |