Тендер
Код ДК 021:2015 – 15540000-5 сирні продукти
UA-2024-12-25-014938-a
- Опис
Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією за допомогою сичужного ферменту і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ. Смак та запах характерний для даного виду продукції. Масова частка жиру в сухій речовині – 50% На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад (з відображенням використання сичужного ферменту), дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 46 385 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАВЕРНА СМАК» | 31 320 ₴ |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРОДХАУС» | 40 500 ₴ |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИДНІПРОВСЬКА ПЕРЛИНА» | 37 269 ₴ |
ТОВ «ВВ-ПРОФІТ» | 31 500 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору 25.12.2024.doc |