Тендер

Код ДК 021:2015 – 15540000-5 сирні продукти

UA-2024-12-25-014938-a

Опис

Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією за допомогою сичужного ферменту і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ. Смак та запах характерний для даного виду продукції. Масова частка жиру в сухій речовині – 50% На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад (з відображенням використання сичужного ферменту), дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
46 385 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору 25.12.2024.doc