Тендер

Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233

UA-2024-12-26-001012-a

Опис

1. Найменування предмета закупівлі – Овочі свіжі (капуста білоголова свіжа пізньостигла; капуста пекінська, помідори свіжі, морква свіжа; буряк столовий; огірки свіжі, цибуля ріпчаста свіжа, перець солодкий свіжий, часник свіжий) ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (далі - Товар) та відповідати ДСТУ, а саме: - капуста білоголова свіжа пізньостигла – ДСТУ 7037 - капуста пекінська – ДСТУ - помідори свіжі – ДСТУ 3246 - морква свіжа – ДСТУ 7035 - буряк столовий – ДСТУ 7033 - огірки свіжі – ДСТУ 3247 - цибуля ріпчаста свіжа – ДСТУ 3234 - перець солодкий – ДСТУ 2659 - часник свіжий – ДСТУ 3233 2. Загальний обсяг поставки товару: 11048,000 кг.. - капуста білоголова свіжа пізньостигла – 1389,000 кг. - капуста пекінська – 1655,000 кг. - помідори свіжі – 1151,000 кг. - морква свіжа – 2358,000 кг. - буряк столовий – 2202,000 кг. - огірки свіжі – 624,000 кг. - цибуля ріпчаста свіжа – 1306,000 кг. - перець солодкий – 254,000 кг. - часник свіжий – 109,000 кг. 3. Строк поставки товару: до 31.05.2025 року. 4. Термін поставки: овочі – один раз на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 5. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - протягом доби згідно заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 7. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 8. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 9. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» та постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» додаток 9. 10. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 11. На упаковці повинна міститися інформація із зазначенням виробника, терміну виготовлення та придатності, маси (дані повинні відповідати інформації з посвідчення про якість), відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 12 Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.

Статус

Завершено

Сума
660 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОВАЛЬ ЄВГЕН ГРИГОРІЙОВИЧ659 976 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт договору овочі 2025.docx