Тендер

Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см

UA-2024-12-27-008723-a

Опис

1. Найменування предмета закупівлі – фрукти свіжі (яблука свіжі, груші свіжі, апельсини свіжі, мандарини свіжі, банани свіжі) на 2025 рік за кодом ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукт та горіхи 1. Загальний обсяг поставки товару: 17560,000 кг.. - яблука свіжі – ДСТУ 8133 – 5015,000 кг. - груші свіжі - ДСТУ 8326 – 382,000 кг. - апельсини свіжі – ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 – 4073,000 кг. - мандарини свіжі – ДСТУ – 2570,000 кг. - банани свіжі – ДСТУ – 5520,000 кг. 3. Строк поставки товару: до 31.12.2025 року. 4. Термін поставки: два рази на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 5. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - протягом доби згідно заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 7. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 8. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 9. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» та постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» додаток 9. 10. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 11. На упаковці повинна міститися інформація із зазначенням виробника, терміну виготовлення та придатності, маси (дані повинні відповідати інформації з посвідчення про якість), відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 12 Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
1 386 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОВАЛЬ ЄВГЕН ГРИГОРІЙОВИЧ1 385 948 ₴
ФОП «ЦИРЮТА ВАЛЕРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ »1 350 000 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт договору фрукти 2025.docx