Тендер
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Петрушка коренева свіжа, ДСТУ 343; Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Помідори (томати) свіжі, тепличні, дрібноплідні, ДСТУ 3246; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Горіхи волоські, першого товарного сорту, діаметр не менше 25 мм, ДСТУ 8900; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Рукола свіжа, довжина основної маси листків не менше 10 см, ДСТУ 9075; Буряк столовий другого товарного сорту, 5-14 см, ДСТУ 7033; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
UA-2024-12-31-004302-a
- Опис
Рукола свіжа, довжина основної маси листків не менше 10 см, ДСТУ 9075; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
- Статус
Кваліфікація переможця
- Сума
- 305 000 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП Коложварі Марія Андріївна | 212 150 ₴ |
ФОП «МАЛИНИЧ ВЯЧЕСЛАВ СТЕПАНОВИЧ» | 236 900 ₴ |
ФОП «ЄВЧИНЕЦЬ АННА ВАСИЛІВНА» | 246 650 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проєкт договору ОВОЧІ ТА ФРУКТИ.docx |