Тендер

Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см

UA-2025-01-03-001164-a

Опис

Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника. Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: - Зорянський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Зоря, вул., Єдності, 6 ) - Капуста свіжа – 900 кг; - Буряк столовий – 900 кг; - Цибуля – 900 кг; - Морква – 900 кг; - Часник – 20 кг; - Лимон – 20 кг; - Апельсини – 900 кг; - Банани – 900 кг; - Яблука – 900 кг; - Мандарини – 60 кг.

Статус

Завершено

Сума
228 202 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП «КОНЦИМАЛ НАДІЯ ІВАНІВНА»216 150 ₴
ФОП «ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ»225 928 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору овочі (1).docx