Тендер

15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібопродукти та кондитерські вироби

UA-2025-01-03-003170-a

Опис

1.Постачання товару здійснюється протягом 1 (одного) робочого дня з моменту подання замовником заявки на поставку товару. Доставка замовленої продукції проводиться щоденно до 07-00 годин ранку у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника транспортом Постачальника. Строк (термін) поставки товару: з дати укладання Договору до 31.12.2025 року. 5.2. Місце поставки товарів - Україна, 51610, Дніпропетровська обл., Кам’янський район, с. Мишурин Ріг, вул. Зелена, 2а. 2.Учасник процедури закупівлі, має бути виробником запропонованої продукції та протягом 24 години після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника наступні документи: З метою підтвердження запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), постачальник надає документи, що підтверджують те, що постачальник - виробник запровадив обов’язкові постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), а саме: - сертифікат, відповідно, постачальника (виробника), який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів» стосовно виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, дійсний до кінцевого терміну поставки товару. Сертифікат повинен бути виданий органом сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України. Виданий на ім’я постачальника (виробника), якщо він залучає власних працівників для поставки та супроводження предмету закупівлі та на ім’я суб’єкта господарювання, який залучається, як постачальник для транспортування предмету договору та працівники якого використовуються для доставки та супроводження предмету договору. - сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, ITD) «Системи управління якістю. Вимоги» стосовно виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, дійсний до кінцевого терміну поставки товару. Сертифікат повинен бути виданий органом сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України. Виданий на ім’я постачальника (виробника), якщо він залучає власних працівників для поставки та супроводження предмету закупівлі та на ім’я суб’єкта господарювання, який залучається постачальником для транспортування предмету закупівлі та працівники якого використовуються для доставки та супроводження предмету закупівлі. - сертифікат ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, ITD) «Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування» стосовно виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, дійсний до кінцевого терміну поставки товару,виданий на постачальника (виробника).Сертифікат повинен бути виданий органом сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України. Виданий на ім’я постачальника (виробника), якщо він залучає власних працівників для поставки та супроводження предмету закупівлі та на ім’я суб’єкта господарювання, який залучається постачальником для транспортування предмету закупівлі та працівники якого використовуються для доставки та супроводження предмету закупівлі. - сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018 стосовно надання послуг з транспортування хлібобулочних виробів, дійсний до кінцевого терміну поставки товару, виданий на постачальника (виробника). Сертифікат повинен бути виданий органом сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України. Виданий на ім’я постачальника (виробника), якщо він залучає власних працівників для поставки та супроводження предмету закупівлі та на ім’я суб’єкта господарювання, який залучається постачальником для транспортування предмету закупівлі та працівники якого використовуються для доставки та супроводження предмету закупівлі. - сертифікат на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління стосовно виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, дійсний до кінцевого терміну поставки товару.Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT) виданий на постачальника (виробника) та на ім’я суб’єкта господарювання, який залучається постачальником для транспортування предмету закупівлі та працівники якого використовуються для поставки та супроводження предмету закупівлі . Сертифікат повинен бути виданий органом сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України. - Надати сканований оригінал акту Держпродспоживслужби складеного за результатами проведення заходу державного контролю на виробничій (-их) потужності (-ях) оператора ринку - виробника продукції у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, наданий оператору потужності (-ей) не раніше 2024 року. - Надати сканований оригінал акту Держпродспоживслужби стосовно перевірки додержання операторами ринку – виробником продукції, що пропонується до постачання, на його виробничій (-их) потужності (-ях) вимог законодавства про харчові продукти, наданий оператору потужності (-ей) не раніше 2024 року -Надати сканований оригінал акту Держпродспоживслужби де буде зазначено автотранспорт яким буде здійснюватися перевезення предмету закупівліскладений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, датований не раніше 2024 року. У разі не надання документів, пропозиція буде розцінена, як відмова від підписання договору.

Статус

Завершено

Сума
1 340 512 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ «ДНІПРОВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ №5»790 644 ₴
ТОВ «АГРОСС»834 960 ₴
ТОВ «ФУД СІТІ КР»753 712 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Договір ЗПП ( хліб проєкт).docx