Тендер

Хліб білий пшеничний не різаний із суміші борошна вищого та I гатунку відповідно до ДСТУ 7517:2014. Зовнішній вигляд хлібу: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 1,0 кг в упаковці-плівка.Хліб житньо-пшеничний не різаний із суміші житнього та пшеничного борошна 1 гатунку відповідно до ДСТУ-П 4583:2006 «Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна». Зовнішній вигляд хлібу: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: Від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 1,0 кг в упаковці – плівка.,Булочка відповідно до ДСТУ-4585:2006 «Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: Від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці при наявності фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 0,100-0,120 кг.Пиріжки печені в асортименті відповідно до ДСТУ-4585:2006 «Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: Від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці при наявності фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 0,050кг.Паска-кекс святковий відповідно до ДСТУ-4585:2006 «Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці при наявності фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 0,100 кгПаска-кекс святковий відповідно до ДСТУ-4585:2006 «Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд: без бокових випливів та глибоких тріщин. Поверхня: гладка, без глибоких тріщин і підривів. Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості. Структура м'якушки повинна бути щільна. На кожній одиниці при наявності фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви. Термін придатності від загального терміну, передбаченого виробником, на час поставки повинен становити не менше 90%. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Вага не менше 0,100 кг.

UA-2025-01-03-003842-a

Опис

Строки постачання: до 31.12.2025 року (згідно заявок Замовника). 2.Технічні вимоги: - продукція, що вказана в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника; - умови поставки товарів: продукція харчової промисловості повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування; Транспортування має здійснюватися з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні». Водій транспорту, а також особи, що супроводжують товар (продукти харчування) у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Доставка товару та розвантаження: здійснюється за рахунок Постачальника. - продукція харчової промисловості повинна зберігатися в складському приміщенні із відповідним температурним режимом та належними умовами зберігання. 3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Постачальником становить 2 дні з моменту з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам. В складі пропозиції учасником подається відповідний гарантійний лист, щодо дотримання вказаної умови. 4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 5. Для підтвердження якості запропонованого товару та його відповідності чинним національним стандартам (ДСТУ) учасник при поставці товару має надати оригінал або належним чином завірену копію протоколу досліджень/експертного висновку/ін. на запропонований товар або декларацію виробника/посвідчення про якість Виробника. 6. Замовник має право зробити вибіркове лабораторне дослідження товару, який був поставлений за договором, на якість та відповідність санітарно-гігієнічним нормам. Дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник. 7. Доставка продукції здійснюється згідно заявки Замовника з обов’язковим маркуванням на етикетці та вказаною вагою продукції спеціалізованим автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у терміни визначені Замовником в договорі про закупівлю. Обсяг кожної поставки згідно з заявками Замовника. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та постачатися із супроводжувальними документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. 8. Учасник погоджується здійснювати поставку товарів спеціальним автотранспортом призначеним та обладнаним для перевезення харчових продуктів. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують товари у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями), для якого повинно бути відведено в автомашині спеціальне місце. 9. Учасник забезпечує поставку якісного товару. Учасник погоджується, що тара та упаковка товару повинні бути міцними, чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 10. Учасник зобов’язується неухильно виконувати заявки на постачання товарів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи. 11. Учасник гарантує недопущення поставок товарів недоброякісних або сумнівної якості із закінченим терміном придатності або на межі його закінчення. У разі настання негативних наслідків після вживання товарів, нести відповідальність відповідно до вимог чинного законодавства України. 12. Учасник погоджується, що при встановленні у будинку-інтернаті недоброякісності будь-якого товару він негайно (протягом одного дня) робить заміну недоброякісного товару за власний рахунок, при встановленні нестачі будь-якого товару - негайно довозить товари, яких не вистачає, за власний рахунок. 13. Обсяг та частота доставки здійснюється залежно від строку їх реалізації – 3 рази на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця). 14. Для забезпечення поставки комірником будинку-інтернату в переддень доставки надаються заявки до Постачальника. 15. Замовник приймає продукти харчування лише при наявності якісних посвідчень на кожен товар зазначений в накладній при кожному надходженні товару у будинок-інтернат. 16. Учасник закупівлі зобов’язаний у складі пропозиції письмово гарантувати згоду з умовами закупівлі, визначеними в цій документації, в тому числі з положеннями щодо якісних та кількісних характеристик предмету закупівлі. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням без ГМО. Учасник повинен забезпечити контроль якості кожної партії товару.й

Статус

Завершено

Сума
734 300 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ Український кристал620 670 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Додаток 3 Проект договору.docx