Тендер

Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143, Філе гомілки куряче, заморожене, ДСТУ 3143, Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426, Стегно без кістки теляче, охолоджене, ДСТУ 4589, Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143

UA-2025-01-08-004378-a

Опис

Строк (термін) поставки (передачі) Замовнику всього обсягу товару – з 01.01.2025р до 31.12.2025р включно. Товар постачається партіями два-три рази на тиждень по заявці Замовника протягом строку дії договору. Поставки Товару здійснюються Постачальником поетапно, дрібними партіями, відповідно до потреб Замовника, без обмежень мінімального обсягу кількості Товару в межах однієї поставки (одного замовлення) Товару, в обсягах та у строк визначений замовленням (заявкою) Замовника, на наступний день з моменту отримання замовлення (заявки). Замовлення (заявка) на отримання партії Товару здійснюється Замовником за телефоном (в тому числі може здійснюватися шляхом використання мессенджерів Viber, WhatsApp, Telegram) та додатково може дублюватися на електронну адресу Постачальника.Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником у робочі дні – з понеділка по п’ятницю з 07-00 години до 12-00 години.Продукція поставляється за рахунок Постачальника на склад Замовника за адресою: місто Вишгород, вул..Б.Хмельницького 4-АПоставка та розвантаження Товару за адресою Замовника проводиться працівниками Постачальника і за його рахунок. Постачальник здійснює поставку транспортом, що спеціально облаштований для перевезення Товару, зазначеного у цьому Договорі та відповідає іншим вимогам встановленим для перевезення Товару.Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують Товар у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та повинні бути забезпечені санітарним одягом. Представник Замовника має право перевіряти наявність санітарних книжок водія і інших осіб, що супроводжують Товар.Постачальник повинен дотримуватися санітарних правил при транспортуванні товару - продуктів харчування, в тому числі зобов’язаний дотримуватися температурного режиму при перевезенні і зберіганні товару.

Статус

Завершено

Сума
432 200 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Рибаков О. І.393 950 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Договір м_ясо.docx