Тендер
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту, Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см, Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту, Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см, ДСТУ 3234, Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233, Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133
UA-2025-01-08-009273-a
- Опис
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту Апельсини мають бути свіжі, стиглі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною біля основи плода плодоніжкою. Запах та смак – властиві свіжим апельсинам, смак солодкий, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення: світло-помаранчеве, помаранчеве, помаранчево-червоне. Не допускаються-плоди зелені, підморожені та гнилі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту. Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см Банани свіжі, без ознак гнилі, десертні, стиглі, ґатунок перший, жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 Буряк діаметром 5-10 см. Заборонено: загниваючі та з механічними пошкодженнями, забруднені, позеленілі, підморожені, підсохлі, заражені стебловим нематодом та кліщами плоди. Не мають містити нітрати та інші шкідливі речовини, ДСТУ 7033. Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190 Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи, властивої для даного ботанічного сорту форми та забарвлення, з плодоніжкою чи без неї. Без ознак гнилі та механічного пошкодження. Зів’ялі, зі зморшками, загнивші, запарені плоди – не допускаються, з видовженою формою, ДСТУ 3190. Вага плоду до 4 кг. Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037 Капуста білоголова свіжа, пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Плоди вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Не мають містити нітрати та інші шкідливі речовини, ДСТУ 7037. Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту Плоди лимонів будь-якого продовольчого сорту повинні бути свіжі, чисті, без механічний пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, без стороннього запаху і присмаку, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту. Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см Мандарини мають бути свіжі, стиглі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною біля основи плода плодоніжкою. Запах та смак – властиві свіжим мандаринам, смак солодкий, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення: світло-помаранчеве, помаранчеве, помаранчево-червоне. Не допускаються-плоди зелені, підморожені та гнилі, діаметр плоду не менше 3,8 см. Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035 Морква столова свіжа, першого товарного сорту. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Не мають містити нітрати та інші шкідливі речовини, ДСТУ 7035. Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см, ДСТУ 3234 Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Не пошкоджена шкідниками, ДСТУ 3234. Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233 Часник свіжий цибулини визрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, типової форми та кольору, з сухими зовнішніми лусками. Зараженість нематодами та кліщами –не допускається, першого товарного сорту, ДСТУ 3233. Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133 Плоди без пошкоджень шкідниками і хворобами, без пошкодження шкірки плоду. Плоди однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі. Не допускається підшкірна плямистість, вꞌянення, побуріння м’якоті, механічні пошкодження. Без стороннього запаху та смаку. Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280 Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Без гнилі, дозрілі, першого товарного сорту, ДСТУ 3280. Товар постачається: партіями один раз на тиждень в робочі дні з 8-00 до 16-00, за заявками Замовника до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 2 (двох) календарних днів в робочий час закладів з моменту одержання Учасником письмових/усних заявок Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково. Учасник повинен надати разом з Договором про закупівлю: 1 Копію експлуатаційного дозволу або рішення про державну реєстрацію потужностей.
- Статус
Завершено
- Сума
- 549 455 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ТОВ «ЛФУД» | 478 110 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору ОВОЧІ ТА ФРУКТИ НА 2025 РІК.docx |