Тендер

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590; Ребро свинне, обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590

UA-2025-01-10-001927-a

Опис

1. Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590:2006, 600кг Вирізка для натуральних відбивних котлет. М'якуш, отриманий від корейки видовженої форми, без сала, не допускаються дрібні шматки та обрізки, без кісток, свіже. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів м’язової тканини не більше 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина має бути вітчизняного виробника. Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності, ознак замороження та повторного розмороження. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. 2. Ошийок свинний, ДСТУ 4590:2006, 800 кг М'якуш, отриманий із м'язів, які прилягають до основи шиї, із зовнішньої сторони без сала, не допускаються дрібні шматки та обрізки, без кісток, свіже. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів м’язової тканини не більше 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина має бути вітчизняного виробника. Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності, ознак замороження та повторного розмороження. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. 3. М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590:2006, 800 кг М'ясо свинини, не більше 20% сала, не допускаються дрібні шматки та обрізки, без кісток, свіже Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від світло-рожевого до червоного. Запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина має бути вітчизняного виробника. Товар не повинен мати згустків крові, ознак замороження та повторного розмороження. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. 4. Ребро свинне необрізне, ДСТУ 4590:2006, 500 кг Грудинка для домашньої кулінарії. Грудореберна частина з ребрами та видаленими міжсосковою частиною і частиною черевних м'язів, з вмістом м’язової та жирової тканини не меншим 80 %. Товщина сала біля 5-го ребра (в товстій частині) не більше ніж 10 мм. Не допускаються дрібні шматки та обрізки, свіже Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від світло-рожевого до червоного. Запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина має бути вітчизняного виробника. Товар не повинен мати згустків крові, ознак замороження та повторного розмороження. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. 5. Ребро свинне обрізне, ДСТУ 4590:2006, 400 кг. Грудинка для домашньої кулінарії. Грудореберна частина з ребрами та видаленими міжсосковою частиною і частиною черевних м'язів, з вмістом м’язової та жирової тканини не меншим 65 %. Товщина сала біля 5-го ребра (в товстій частині) не більше ніж 10 мм. Свіже Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від світло-рожевого до червоного. Запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина має бути вітчизняного виробника. Товар не повинен мати згустків крові, ознак замороження та повторного розмороження. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування, а саме не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів, а також ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.

Статус

Завершено

Сума
484 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ МАЦЕЇВ472 260 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Договір.docx