Тендер
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378; Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
UA-2025-01-13-011830-a
- Опис
1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 96 000 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП Коваль Богдан Михайлович | 69 610 ₴ |
ФОП «Лець Тетяна Василівна» | 86 350 ₴ |
ФОП «МАВРОДІЙ ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА » | 77 408 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Договір.docx |