Тендер
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
UA-2025-01-14-008821-a
- Опис
Товар постачається партіями згідно графіку замовлення узгодженого з Замовником та керівниками закладів освіти по кожному об’єкту. Строк поставки товару: за заявками Замовника (не рідше ніж один раз в тиждень). Місце поставки товару: с. Коршів, вул. Незалежності, 2а, Коршівський ліцей; с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б, Лісківська гімназія, с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б ЗДО "Ангелятко". Датою поставки товару є дата, коли товар був переданий у власність Замовника в місці поставки, що підтверджується відповідними документами (товарно-транспортними накладними, видатковими накладними, рахунками-фактури). Навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування товару до місця призначення здійснюються Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником з використанням транспортного засобу, який повинен відповідати технічним та санітарним вимогам, які підтверджуються відповідними документами. Водії та особи, які супроводжують товар повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Товар повинен відповідти діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 00С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. М’якоть без кістки свинна, охолоджена - м'ясо свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. ДСТУ 4590:2006 М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» М'якоть без кістки яловичина, охолоджена - М'ясо має відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Великокусковий безкістковий напівфабрикат яловичини охолоджений. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. М’ясо яловичини має бути свіже без видимих змін структури, без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, забруднення, не допускаються дрібні шматки та обрізки. М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Оплата за поставлений товар здійснюється Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника . У випадку затримки оплати товару Замовником через відсутність коштів на розрахунковому рахунку, або припинення фінансування Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 7-ми робочих днів з дня надходження коштів на свій рахунок, Покупець не несе будь якої майнової та фінансової відповідальності перед Постачальником за затримку оплати товару.
- Статус
Завершено
- Сума
- 130 000 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО « ПРОМЕТЕЙ» | 113 700 ₴ |
ФОП «ГРИГОРЧУК РОСТИСЛАВ РУСЛАНОВИЧ » | 125 350 ₴ |
Приватне підприємство «Гермес-1» | 116 550 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
М'ясо.doc |