Тендер
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
UA-2025-01-14-013213-a
- Опис
Грудинка варено – копчена, свинина (сорт вищий) ДСТУ 4668 Поверхня чиста, суха, неушкоджена, оброблена декоративними матеріалами (у разі їх використання), без бахромів і залишків щетини, краї рівно обрізані, або без плівки перев'язані шпагатом (нитками) уздовж і кожні 10-12 см впоперек або без перев’язування з петлею для підвішування. Товщина у тонкій частині не менше ніж 2 см. Консистенція пружна. Жирова тканина з прошарками м’язової тканини рожево-червоного кольору, колір жиру (сала) білий або з світло-рожевим відтінком. Запах приємний, з ароматом спецій і копчення, смак солонуватий без сторонніх присмаку та запаху. Маркування кожної одиниці тари здійснюється нанесенням штампу, трафарету, етикетки або іншим способом, що забезпечує чіткість читання маркування. Маркування має містити таку інформацію: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг). Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. У кожну одиницю транспортної тари (ящик, контейнер, тару-устаткування) пакують м’ясні делікатеси однієї назви, однієї дати виготовлення. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. Термін придатності до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90%. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування, а саме не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджував, підсилювачів смаку, консервантів, а також ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
- Статус
Безуспішно
- Сума
- 17 400 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Договір.docx |