Тендер
Забезпечення продуктами харчування: Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту; Сливи свіжі, середньоплідні, сорт перший, від 28 мм; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010; Горіхи волоські, першого товарного сорту, діаметр не менше 25 мм, ДСТУ 8900; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Персики свіжі, першого товарного сорту, не менше 50 мм , ДСТУ 7025; Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
UA-2025-01-14-016416-a
- Опис
Поставка товару повинна здійснюватися протягом 3-х діб з дня замовлення в спосіб визначений Постачальником. Поставка товару здійснюється партіями, 1-2 рази на тиждень відповідно до потреби Покупця. Місце поставки товару: Доставка та розвантаження товару здійснюються за адресами закладів освіти, що підпорядковуються Замовнику згідно Додатку № 2 проекту Договору. Доставка Товару до Замовника, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником в межах загальної ціни Договору.
- Статус
Завершено
- Сума
- 1 870 905 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ТОВ «Проект Інвест ХХІ» | 1 866 525 ₴ |
ФОП «Волков Ростислав Олександрович» | 1 780 000 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проєкт договору 1.pdf |