Тендер

ДК021:2015:15820000-2 "Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів" (Печиво цукрове, без оздоблення, ДСТУ 3781; Вафлі шоколадні, начинка молочна, ДСТУ 4033)

UA-2025-01-17-016924-a

Опис

Печиво цукрове, без оздоблення, ДСТУ 3781 - 250 кг.. Вафлі шоколадні, начинка молочна, ДСТУ 4033 - 150 кг.. Фасування в заводській упаковці (паперові ящики). Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Умови оплати: Замовник оплачує 100 % вартості фактично поставленого товару шляхом перерахування грошових коштів згідно з рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 30 (тридцяти) банківських днів з моменту поставки Товару та підписання представниками Сторін накладної та акту приймального контролю (якості) Товару, за умови наявності відповідного фінансування. У разі затримки бюджетного фінансування, оплата здійснюється протягом 5 банківських днів з дати надходження грошових коштів на рахунок Замовника. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.Товар повинен відповідати технічним, кількісним та якісним вимогам Замовника. Термін придатності повинен складати на момент поставки товару не менше 80% до його загального терміну придатності до споживання.

Статус

Завершено

Сума
33 750 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ «ФУД ВАЙБ»30 256 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт Договору_печиво_вафлі_ 2025.docx