Тендер

Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена

UA-2025-01-23-012824-a

Опис

Перед заключенням договору з переможцем, учасник повинен надати замовнику на розгляд наступні документами: 1) посвідченням про якість чи декларацією виробника; 2) інші документи на вимогу Покупця що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Замовлення здійснюється в залежності від потреб Замовника окремими партіями до 31.07.2025 року. Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143 (15112130-6 Курятина); Печінка яловича, заморожена (15114000-0 Потрухи) Тушки повинні бути вагою не менше 1,8-2,3 кг кожна, чистими, знекровленими, оперення повністю видалене, не пошкоджені та не повинні містити залишків внутрішнього жиру, нирок, легенів, серця, печінки. Не допускається постачання товару, пошкодженого гризунами та шкідниками, з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками повторного заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості (кислим, затхлим, гнилим та сторонніми запахами; з наявністю слизу, плісняви, цвілі, з позеленінням, ослизненням). Кожна тушка курей повинна бути упакована індивідуально у поліетиленовий пакет із зазначенням виробника даної продукції і дати виготовлення товару. Строк придатності не більше 12-ти місяців. Термін кінцевого споживання продукції на момент поставки, не повинен бути меншим 3 (трьох) місяців. Постачання курчат-бройлерів тушки заморожені монолітом, без пакування кожної тушки не допускається. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Печінка яловича, заморожена без додавання води, без стороннього запаху, ціла, без згустків крові, без жиру, зачищена від протоків, повинна бути свіжою, чистою без сторонніх запахів, Зовнішній вигляд та колір властивий даному виду продукту. Повинна відповідати медичним критеріям безпеки, вимогам діючого санітарного законодавства України. Не нижче І ґатунку. Якість повинна відповідати ТУ 46.38-066-200 виробника певного виду товару. Без ГМО. Без показників заморожування. Товар має бути фасований в упакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування та дозволене до використання органами державного санітарно-епідеміологічного нагляду. Термін придатності повинен становити не менше 80% від вказаного на упаковці.

Статус

Завершено

Сума
189 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «ОХТИРСЬКА М'ЯСНА КОМПАНІЯ»171 900 ₴
ФОП БУТКО НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА163 360 ₴
ФОП Петрук Ярослава Олексіївна176 512 ₴
ФОП «ПОНОМАРЕНКО ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ»185 000 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору (кури).docx