Тендер
Борошно пшеничне, сорт перший, ГСТУ 46.004; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Рис шліфований, сорт перший; Крупа пшенична; Крупа пшоняна; Крупа перлова №1; Крупа вівсяна; Крупа ячна №1; Крупа пшенична булгур; Крупа кукурудзяна, шліфована, №1
UA-2025-01-24-001508-a
- Опис
В вартість товару включаються витрати з навантаження, розвантажування та доставки до закладів зазначених в Додатку 1 Проєкту договору Товар повинен постачатися 2 рази на тиждень згідно заявок по кожному закладу освіти підпорядкованому відділу освіти Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області (відповідно до Додатку №1 до проекту Договору) спеціально обладнаним автотранспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару відповідно до заявок з 8.00 до 14:00 год., крім суботи та неділі При укладені договору Постачальник повинен надати наступні документи: - Експлуатаційний дозвіл на діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження (інші харчові продукти тваринного походження – потужність зі зберігання, потужність з реалізації - Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти на зберігання харчових продуктів (згідно форми, затвердженої Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503); - Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти на транспортування харчових продуктів (згідно форми, затвердженої Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503) - передбачені законом чинні документи: сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів сфери сертифікації:послуги торгівлі продуктами харчування та напоями; складування, зберігання та транспортування харчових продуктів, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 виданий на учасника закупівлі. Вимоги до будь – яких організацій харчового ланцюга постачальника мають бути видані органом з сертифікації, акредитованого НААУ. Без домішок. Без ГМО. Без консервантів. Колір і смак властивий смаку фрукту з якого виготовлений сік. Без стороннього запаху, присмаку, не кислий, не цвілий. Вміст плодової частини не менше 40%, неосвітлений. Сік фруктовий повинен відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 64 088 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП «Литвин Сергій Васильович» | 64 040 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
договір - проект.docx |