Тендер
М'ясо свинини охолоджене без кістки, Філе куряче охолоджене для закладів освіти Острицької сільської ради (за кодом ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо)
UA-2025-01-29-011003-a
- Замовник
- Острицька сільська рада
- Опис
М'ясо свинини охолоджене без кістки кг 3200 ДСТУ 4590 ДСТУ 7158:2010 Спеціалізованим транспортом постачальника М’ясо свинини охолоджене нежирне І категорії без кістки і сала, з тварини віком не старше 1,5-річного віку, порубане великими шматками. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, злегка волога, не липка, без крововиливів, очищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. М’ясний сік прозорий. Колір від світло – червоного до червоного. Смак і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів. Консистенція – ніжна, м'яка. М’ясо пружне, при натисканні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М'ясо свинини охолоджене без кістки має відповідати стандартам (ДСТУ), мати сертифікат якості (на кожну партію) або висновок державної санітарно-епідеміологічної служби або інший документ, встановлений діючим законодавством на запропоновану продукцію та маркування. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Філе куряче охолоджене кг 2400 ДСТУ 3143:2013 Спеціалізованим транспортом постачальника Філе куряче першого гатунку охолоджене без шкірки та кісток овальної форми, без ГМО. Виготовлено за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості (органолептичні, фізико - хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ТУ. Філе повинно бути чистим, без подряпин, розрізів, без холодильних опіків, плям, мати колір властивий даному різновиду птиці. Філе складається з великих грудинних м’язів з цілої або половини грудини. М’язи щільні, пружні, колір від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів та згустків крові. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 959 200 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ | 852 800 ₴ |
ФОП ВЕРЖУК ІРИНА ГЕОРГІЇВНА | 952 000 ₴ |
ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА | 956 400 ₴ |
Приватне підприємство «Гермес-1» | 936 000 ₴ |
ФОП «МУДРИЙ ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ» | 928 000 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
ПРОЄКТ ДОГОВОРУ МЯСО ЗЦП.doc |