Тендер
Овочі та фрукти (буряк, капуста білокачанна, морква, цибуля, яблука свіжі, лимон, банан) для закладів освіти Острицької сільської ради (код за ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи))
UA-2025-01-29-014171-a
- Замовник
- Острицька сільська рада
- Опис
Буряк столовий. Зовнішній вигляд: коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 1,5 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Внутрішня будова: м’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Розмір коренеплоду поперечним діаметром 6,0-12,0 см. Не допускаються коренеплоди з механічними пошкодженнями, тріщинами, головки з порізами, підгнилі, зів’ялі, з ознаками зморшкуватості, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною. Буряк розфасований: картонні харчові коробки, або пластмасові харчові ящики, або сітку-мішок для пакування овочів з зав'язкою вмістом від 2 – до 15 кг, без ГМО. Капуста білокачанна. Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без надмірної зовнішньої вологості, без ознак гнилі, вагою не менше 1 кг. Смак, запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Капуста повинна бути розфасована: картонні харчові коробки, або пластмасові харчові ящики, або сітку-мішок для пакування овочів з зав'язкою вмістом від 2 – до 15 кг, без ГМО. Морква столова. Зовнішній вигляд: коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів’ялі, не тріснуті без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типова для ботанічного сорту форма і забарвлення, з довжиною залишених черешків не більше 1,5 см або без них, але без пошкодження плечиків коренеплоду. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Довжина овочу 10-15 см. Не допускаються коренеплоди зів’ялі, з ознаками зморшкуватості, загнивши, запарені, підморожені, тріснуті, з відкритою серцевиною, наявність землі. Морква повинна бути розфасована: картонні харчові коробки, або пластмасові харчові ящики, або сітку-мішок для пакування овочів з зав'язкою вмістом від 2 – до 15 кг, без ГМО. Цибуля. Зовнішній вигляд: цибулини визрілі, щільні, здорові, чисті, сухі непророслі, не в’ялими, властивої для ботанічного сорту форми і забарвлення, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 5 см, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами. Запах і смак притаманні цьому ботанічному сорту, без сторонніх запахів і смаку. Розмір овочу в діаметрі повинен складати від 6 до 8 см. Не допускаються вміст цибулини з механічними пошкодженнями, загнилих, запарених, підморожених, пошкоджених стебловою нематодом, кліщами. Цибуля повинна бути розфасована: картонні харчові коробки, або пластмасові харчові ящики, або сітку-мішок для пакування овочів з зав'язкою вмістом від 2 – до 15 кг, без ГМО. Яблука. Повинні бути вітчизняного виробника. Колір відповідно до сорту, без сторонніх запахів, присмакі, солодкі. Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість відповідає вимогам ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару. Лимон. Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУ, СОУ) Банан. Повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, цілі, чисті, цілком розвинуті, з жовтим забарвленням шкірки, з незначними залишками зелені на кінцях, без гнилі, без чорних плям, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях. Довжина середня. Якість відповідає вимогам ДСТУ ISO 3959:2015 (ISO 3959:1977 IDT) «Банани зелені. Настанови щодо умов визрівання» або ДСТУ ISO931:2019 Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 931:1980, IDT).
- Статус
Завершено
- Сума
- 573 046 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП ВЕРЖУК ІРИНА ГЕОРГІЇВНА | 570 050 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
ПРОЄКТ ДОГОВОРУ овочі_фрукти.doc |