Тендер

«ДК 021:2015:55520000-1: Кейтерингові послуги (Послуги по забезпеченню харчуванням стаціонарних хворих (в т.ч. військові, уч. бойових дій))»

UA-2025-02-05-011420-a

Опис

Категорія замовника відповідно до частини 4 статті 2 Закону : Підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону Мови, якими повинні готуватись тендерні пропозиції: Усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції, та підготовлені безпосередньо учасником, повинні бути складені українською мовою. Розмір, вид та умови надання забезпечення пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): Забезпечення тендерної пропозиції не вимагається. Закупівля проводиться відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) та Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
932 800 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ «КЕЙТЕРІНГ ФУД»

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Додаток 1 до ТД (кваліфікаційні критерії_ вимоги).docx
Додаток 2 до ТД (технічні вимоги до предмета закупівлі).docx
Додаток 3 до ТД (проєкт Договору).docx
Додаток 4 до ТД (форма пропозиції).docx
Додаток 5 до тендерної документації (документи ПЕРЕМОЖЦЯ).docx
Перспективне меню Стіл _ 9.pdf
Перспективне меню Стіл _ 15.pdf
Перспективне меню стіл _1_2.pdf
Перспективне меню стіл _5.pdf
Перспективне меню стіл _6.pdf
Песпективне меню стіл _7.pdf
МЕНЮ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ.pdf
ТД-2025.docx
П. 6.1. Протокол про внесення змін до тендерної документації та оголошення про проведення відкритих торгів з власної ініціативи.docx
ТД-2025 нова редакція.docx
Додаток 1 до ТД (кваліфікаційні критерії_ вимоги) нова редакція.docx
Додаток 2 до ТД (технічні вимоги до предмета закупівлі) нова редакція.docx