Тендер

Рис довгозернистий, шліфований, сорт перший; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Крупа пшенична булгур; Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий; Крупа перлова №1; Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004

UA-2025-02-06-004895-a

Опис

Постачання і розвантаження товару (I-II поверх) здійснюється спецтранспортом, силами та за рахунок Постачальника на склад лікарні за адресою ЗАМОВНИКА. Постачання товару здійснюється постачальником поетапно відповідно до потреби ЗАМОВНИКА (1 раз на місяць) і виконується на протязі узгодженого терміну (до 3 робочих днів) за адресою ЗАМОВНИКА з 8.00 до 15.00 у робочі дні з моменту отримання заявки від ЗАМОВНИКА. Заявка на отримання партії товару проводиться за телефоном ПОСТАЧАЛЬНИКА. ПОСТАЧАЛЬНИК забезпечує таке пакування товару, яке необхідне для запобігання пошкодженню або псуванню під час транспортування до кінцевого пункту призначення зазначеного у Договорі. Умови оплати Договору (порядок здійснення розрахунків): Розрахунок за поставлений товар здійснюється у безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок ПОСТАЧАЛЬНИКА. ЗАМОВНИК сплачує ПОСТАЧАЛЬНИКУ за товар протягом 10-ти (десяти) робочих днів з дати постачання товару на підставі видаткової накладної. Строк для споживання товару (строк придатності) на дату постачання ЗАМОВНИКУ не може бути меншим ніж 80% від вказаного у документах виробника терміну придатності товару. Крупа гречана повинна бути вищого або першого гатунку, має тригранну форму, темно-коричневий колір, жарена. Запах властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів). Крупа не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Фасування – харчовий пакет від 0,8кг до 1,0 кг. Рис повинен бути вищого або першого гатунку. Крупа рисова являє собою ядро рисового зерна, відшліфоване та очищене від зовнішньої оболонки, має видовжену форму, колір - білий. Запах - властивий рисовим крупам, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Крупа не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Фасування – харчовий пакет від 0,8кг до 1,0 кг. Булгур являє собою висушену та подріблену пшеницю. Запах та смак характерний пшеничній крупі,без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Крупа не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Фасування – харчовий пакет від 0,8кг до 1,0 кг. Пшоно повинно бути вищого або першого гатунку, розсипчаста маса, характерна для цього виду крупи. Колір жовтий різних відтіннків, смак відповідно пшону, без стороннього присмаку, не кислий, не гіркий. Запах властивий пшону, не затхлий, не пліснявий. Зміст доброякісного ядра не менше 98,7%. Не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Фасування – харчовий пакет від 0,8кг до 1,0 кг. Перлова крупа являє собою ядро ячмінного зерна, очищене від зовнішньої оболонки, відшліфоване й відполіроване, має видовжену форму ядра з закругленими кінцями, вимагає тривалого варіння. Смак та запах характерні перловій крупі, однорідна по розміру без розколотих крупинок, без плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Фасування – харчовий пакет від 0,8кг до 1,0 кг. Борошно пшеничне- колір білий або білий з кремовим відтінком. Вміст сирої клейковини не менше ніж 28 %. Запах властивий пшеничному борошну,без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак - властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Фасування – харчовий паперовий пакет від 5кг до 10 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Статус

Завершено

Сума
738 400 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «ЮТ КОМПАНІ»671 616 ₴
ФОП «АБДУНОВ АКІФ БАБУЛЛА ОГЛИ»735 200 ₴
ФОП КИСТЕНЬ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ737 980 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект.docx