Тендер

ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо

UA-2025-02-06-017021-a

Опис

Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ДСТУ або ТУ У або ТУ. Печінка яловича має бути заморожена, без зовнішніх кровоносних сосудів та жовчних протоків, без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та прорізей сторонніх тканин. Колір і запах характерні для доброякісного продукту. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО.

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
178 944 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Романенко Кирило Ігорович105 600 ₴
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «РДД»128 000 ₴
ФОП «ДУДІНСЬКА ІННА ВЛАДИСЛАВІВНА »110 240 ₴
ПП «Смарт Фуд ПП»123 200 ₴
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «ПРИ­ДНІ­ПРОВ­СЬКА ПЕРЛИНА»108 864 ₴
ТОВ «АЛЬЯНС ФУД»115 392 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Договор печінка 06.02.2025.doc