Тендер
ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо
UA-2025-02-06-017021-a
- Опис
Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ДСТУ або ТУ У або ТУ. Печінка яловича має бути заморожена, без зовнішніх кровоносних сосудів та жовчних протоків, без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та прорізей сторонніх тканин. Колір і запах характерні для доброякісного продукту. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 178 944 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП Романенко Кирило Ігорович | 105 600 ₴ |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РДД» | 128 000 ₴ |
ФОП «ДУДІНСЬКА ІННА ВЛАДИСЛАВІВНА » | 110 240 ₴ |
ПП «Смарт Фуд ПП» | 123 200 ₴ |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИДНІПРОВСЬКА ПЕРЛИНА» | 108 864 ₴ |
ТОВ «АЛЬЯНС ФУД» | 115 392 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Договор печінка 06.02.2025.doc |