Тендер

Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий,Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий

UA-2025-02-10-015445-a

Опис

Оплата товару проводиться у національній валюті України. Розрахунок за товар здійснюється лише після його фактичного отримання Замовником на підставі належним чином оформлених видаткових накладних Постачальника впродовж 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з моменту отримання товару та відповідних документів, що є підставою для оплати. Підставою для проведення оплати вважається накладна Постачальника. Поставка товару за цим Договором здійснюється партіями, але не пізніше 20 грудня 2025 року, за адресою зазначеною в п. 5.2. Договору. Обсяг та строк поставки кожної партії зазначається у графіку постачання (додаток №2 до Договору). У разі корегування графіку постачання направляються окремі заявки Замовника на електронну адресу Постачальника, але в будь-якому разі не пізніше строку зазначеному в договорі. Строк поставки кожної партії не повинен перевищувати 3 (трьох) днів з моменту направлення заявки. 5.2. Місце поставки (передачі) товарів: Поставка товару здійснюється за рахунок та транспортом Постачальника. Поставка та передача товарів Замовнику здійснюється на умовах DDP (відповідно до Міжнародних правил тлумачення торговельних термінів Інкотермс у редакції 2010 р.), за адресою: Україна, Чернівецька обл., м. Чернівці.

Статус

Завершено

Сума
744 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «ЄВРО-КОМЕРС»621 000 ₴
ТОВ «ЄВ­РО­ПО­СТА­ЧСЕР­ВІС»696 600 ₴
ТОВ «НО­ВО­ВО­ЛИН­СЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ»651 060 ₴
ФОП «КРИКЛЮК МИКОЛА АНАТОЛІЙОВИЧ»714 000 ₴
ФОП «Передирій Ігор Миколайович»720 000 ₴
ФОП Дорогань Дарія Валеріївна709 200 ₴
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «ЮТ КОМПАНІ»705 240 ₴
ФОП МУКОСЄЄВА ОЛЕНА КАС'ЯНІВНА732 000 ₴
ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ654 720 ₴
ДП «М'ЯСО БУКОВИНИ» ВАТ «НОВОСЕЛИЦЬКИЙ ПТАХОКОМБІНАТ»741 000 ₴
ТОВ Верест639 000 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору М'ясопродукти ЗПП.doc