Тендер
ДК 021:2015 – 15130000-8 «М’ясопродукти» (Балик, Ковбаса, Сосиски)
UA-2025-02-18-012409-a
- Замовник
- Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут”
- Опис
УМОВИ ПОСТАВКИ: 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника: 3.1. Балик варено-копчений, свинина, сорт вищий – 2-3 партії; 3.2. Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.3. Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 2-3 партії; 3.4. Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.5. Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий – від 20 кг. 1 (ОДИН) раз на ТИЖДЕНЬ. 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070. 5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu УМОВИ ОПЛАТИ: Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 58 911 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП ШВЕЦОВ ВОЛОДИМИР ОЛЕКСІЙОВИЧ | 39 820 ₴ |
ТОВ АЛАН | 55 890 ₴ |
ФОП Єгорова Ольга Володимирівна | 55 981 ₴ |
ТОВ «ПРЕМ'ЄР» | 40 100 ₴ |
ФОП ТРУБЧАНІНОВ ОЛЕКСАНДР ПАВЛОВИЧ | 46 085 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору (М’ясопродукти).docx |