Тендер

Карась с/м, тушка ціла не патрана, 200г+, ДСТУ 4868, 1 кг; Кілька с/м, не розібрана, до 15см, ДСТУ 4378, 1 кг; Короп с/м, тушка ціла не патрана, 1000-2000г, ДСТУ 4868, 1 кг; Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг; Оселедець с/м, тушка з головою, 450г+, ДСТУ 4378, 1 кг; Тушка путасу с/м, з головою, 200-300г, ДСТУ 4378, 1 кг; Плітка с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг; Червонопірка с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг; Карась с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг; Короп с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг; Салака с/м, тушка з головою, 16см+, ДСТУ 4868, 1 кг; Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг; Товстолобик с/м, тушка ціла не патрана, 1000-3000г, ДСТУ 4868, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

UA-2025-02-24-012925-a

Опис

Вимоги щодо якості товарів: 1. Карась с/м, тушка ціла не патрана, 200г+, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – карась; Свіжоморожений; Частина - тушка не патрана, з головою; Розмірний ряд - 200г+; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 2. Кілька с/м, не розібрана, до 15см, ДСТУ 4378, 1 кг: Вид – кілька; Свіжоморожена; Частина - тушка з головою; Розмірний ряд - до 15см; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4378. 3. Короп с/м, тушка ціла не патрана, 1000-2000г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – короп; Свіжоморожений; Частина - тушка не патрана, з головою; Розмірний ряд - 1000-2000г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 4. Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – мінтай; Свіжоморожений; Частина - тушка без голови; Розмірний ряд - 250-500г; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4868. 5. Оселедець с/м, тушка з головою, 450г+, ДСТУ 4378, 1 кг: Вид – оселедець; Свіжоморожений; Частина - тушка з головою; Розмірний ряд - 450г+; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4378. 6. Тушка путасу с/м, з головою, 200-300г, ДСТУ 4378, 1 кг: Вид – путасу; Свіжоморожена; Частина - тушка з головою; Розмірний ряд - 200-300г; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4378. 7. Плітка с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – плітка; Свіжоморожена; Частина – мальок; Розмірний ряд - 20-30г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 8. Червонопірка с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – червонопірка; Свіжоморожена; Частина – мальок; Розмірний ряд - 20-30г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 9. Карась с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – карась; Свіжоморожений; Частина – мальок; Розмірний ряд - 20-30г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 10. Короп с/м, мальок 20-30г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – короп; Свіжоморожений; Частина – мальок; Розмірний ряд - 20-30г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 11. Салака с/м, тушка з головою, 16см+, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – салака; Свіжоморожена; Частина - тушка з головою; Розмірний ряд - 16см+; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4868. 12. Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг: Вид – скумбрія; Свіжоморожена; Частина - тушка з головою; Розмірний ряд - 300-500г; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4378. 13. Товстолобик с/м, тушка ціла не патрана, 1000-3000г, ДСТУ 4868, 1 кг: Вид – товстолобик; Свіжоморожений; Частина - тушка не патрана, з головою; Розмірний ряд - 1000-3000г; Характеристики не суперечать ДСТУ - ДСТУ 4868. 14. Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг: Вид – хек; Свіжоморожений; Частина - тушка без голови; Розмірний ряд - 300-500г; Відповідність ДСТУ - ДСТУ 4378. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами цього Договору, до кожного виду товару. Якісно поставленим товаром вважається такий Товар, який відповідає вимогам, що звичайно ставляться до Товару відповідного характеру. Якість товару, що поставляється Постачальником повинна відповідати вимогам чинних нормативно-правових актів на цей вид товару. Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на кожну партію, що підтверджують безпечність та якість товару, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме: - оригінал, або належним чином завірену копію декларації виробника (якісне посвідчення); Документи мають бути завірені Постачальником, відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів”. Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими. Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування. Якщо на партію товару відсутні передбачені пунктом 2.3. Договору документи, які підтверджують безпечність та якість товару, пакування або маркування не відповідає умовам пунктів 2.4. – 2.7. цього Договору, Замовник не приймає та не оплачує товар. Якість Товару обов’язково підтверджується накладними та ТТН на перевезення із зазначенням всіх необхідних реквізитів для здійснення оплати за поставлений товар. Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 90% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Якщо протягом терміну придатності буде виявлено, що якість Товару не відповідає умовам Договору, Постачальник власними силами та за власний рахунок зобов’язується замінити неякісний Товар протягом 1 (одного) календарного дня з моменту повідомлення Замовником про такий факт. Умови поставки товару: Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Прийом та передача товару здійснюється згідно з видатковими накладними на товар, які підписуються уповноваженими представниками сторін. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. Прийняття товару від Постачальника Замовником здійснюється з перевіркою асортименту, кількості, і ціни поставленої продукції відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7. Постачальник за свій рахунок надає Замовнику усі документи і відомості, необхідні для прийняття товару (відповідно до п.2.3 та п.5.3 ), у випадку ненадання необхідних документів Замовник має право не приймати товар без компенсування витрат Постачальника, однак це буде розцінюватися як невиконання зобов’язань Постачальником. Товар постачається за рахунок та силами Постачальника. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання товарів здійснюється спеціалізованим автотранспортом - рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби, в Харківській області щодо його відповідності вимогам законодавства. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити регулярну дезінфекцію, що підтверджується актами виконаних робіт, з дезінфекції транспортних засобів, за останній місяць до дати подання цінової пропозиції. Періодичність здійснення дезінфекції транспортних засобів має проводитися не рідше ніж один раз на десять днів. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити контроль з виявлення бактеріологічного забруднення, що підтверджується актами виконаних робіт з виявлення бактеріологічного забруднення та протоколами випробувань (на змиви кузову(ів) автотранспорту з середини; стін та дверей автотранспорту), за останній місяць до дати подання цінової пропозиції. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару, який є предметом Договору, спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен обов’язково проходити технічний контроль, що підтверджується протоколом перевірки технічного стану транспортного засобу. Обладнання, задіяне в обігу товару, який є предметом Договору, має бути каліброваним, що підтверджується сертифікатами калібрування, а саме: - сертифікат калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, -сертифікат калібрування на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі) - сертифікат калібрування на реєстратор температури встановлений в кузові спеціалізованого автотранспорту. -сертифікат калібрування на холодильну камеру встановлену на потужності, які використовуються Постачальником для обігу товару. Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, що підтверджується атестатом про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують товар в дорозі і виконують вантажно - розвантажувальні роботи - експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження вказаними працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах ХАССП та мати сертифікат на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. Постачальник протягом трьох днів з дня визначення його електронною системою Переможцем зобов’язаний надати Замовнику належним чином завірені копії документів, визначених пунктами 5.7.- 5.14. даного Договору. У разі відсутності цих документів або їх ненадання, це буде підставою для не укладання договору. Присутність представника Постачальника під час приймання товару Замовником є обов’язковою. Представник Постачальника повинен мати підтверджуючий документ (доручення, довіреність), який уповноважує його на участь в прийманні товару, з правом підписання необхідних документів. У разі використання Постачальником послуг перевезення при доставці товару, перевізник повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію договору перевезення, укладеного з Постачальником. У разі відсутності підтверджуючих документів у представника Постачальника, приймання товару Замовником не проводиться. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Обов’язкова перевірка включає в себе перевірку безпечності та окремих показників якості - за зовнішнім виглядом, органолептичними показниками, відповідність маркування (етикетування, пакування, тощо) товару, що постачається відповідно до умов цього Договору, відповідність транспортних засобів, що використовуються для транспортування товару за цим Договором, відповідно до вимог ст. 44 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” та іншим нормативно-правовим документам. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. При перевірці доставленого товару та у разі виявлення Представниками Замовника порушень вимог щодо якості та безпечності, або маркування, або тари, або упаковки, встановлених вимогами Договору, Замовник здійснює дії відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7, з урахуванням особливостей, визначених цим Договором, при цьому складає акт, у якому вказує кількість оглянутого товару і характер виявлених під час прийому дефектів (недоліків). У разі згоди Постачальника із виявленими недоліками Постачальник зобов’язаний за свій рахунок провести заміну такого товару протягом доби, що відповідає вимогам Договору. У разі незгоди Постачальника з виявленими недоліками поставленого товару Постачальник може ініціювати проведення лабораторного дослідження зразків товару сумнівної якості. Вибір акредитованої лабораторії для проведення дослідження здійснюється за узгодженням між Сторонами. Відбір проб товару здійснюється відповідно до Порядку відбору зразків продукції тваринного, рослинного і біотехнологічного походження для проведення досліджень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2002 р. № 833 в присутності представників Сторін. Оплата лабораторного дослідження товару проводиться Постачальником. У разі лабораторного підтвердження факту невідповідності товару за якістю Постачальник проводить заміну неякісного товару на товар належної якості у термін (строк), визначений пунктом 5.24. Договору. У цьому випадку початок строку заміни неякісного товару обчислюється з моменту отримання Замовником повідомлення від Постачальника про результати проведених лабораторних досліджень. У разі неодноразової (більше двох) поставки дефектного (неякісного) товару Замовник може розірвати Договір в односторонньому порядку, про що письмово повідомляє Постачальника. Договір вважається розірваним з дати, вказаної у письмовому повідомленні. Перехід права власності на Товар відбувається з моменту підписання видаткових документів (видаткових накладних). Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Додаткові умови відмови Замовника від продукції: - товар не вітчизняного, не натурального походження. Не відповідає технічним характеристикам та вимогам до постачання предмета закупівлі; - відсутність або завірені неналежним чином супровідні документи; - порушення часу завезення продукції; - не відповідає вимогам технічних характеристик товару; - асортимент не відповідає заявкам Замовника; - товар не прийнято ветеринарним лікарем Замовника.

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
1 818 037 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ШУЛЬГІНОВ ОЛЕГ ІВАНОВИЧ1 783 236 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт_договору_ЗЦП_риба_свіжоморожена_24-02.doc