ТОВ «ЕРАГРО»
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
13 498 200 ₴
Кількість працівників
26
Дата заснування
31.01.2020
Реєстр юридичних осіб
852 компанії
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
13 498 200 ₴
Кількість працівників
26
Дата заснування
31.01.2020
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
18 012 300 ₴
Кількість працівників
26
Дата заснування
29.04.2004
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
35 573 400 ₴
Кількість працівників
25
Дата заснування
27.10.2003
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
69 503 800 ₴
Кількість працівників
24
Дата заснування
15.09.2015
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
240 377 000 ₴
Кількість працівників
24
Дата заснування
19.12.2006
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
28 727 400 ₴
Кількість працівників
24
Дата заснування
04.09.2019
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
13 383 900 ₴
Кількість працівників
24
Дата заснування
16.04.2021
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
83 343 200 ₴
Кількість працівників
23
Дата заснування
03.08.2016
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
10 774 700 ₴
Кількість працівників
23
Дата заснування
16.01.2008
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
93 901 600 ₴
Кількість працівників
22
Дата заснування
09.12.1997
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
358 693 000 ₴
Кількість працівників
22
Дата заснування
14.09.2020
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
9 273 800 ₴
Кількість працівників
21
Дата заснування
06.09.2022
Цей клас включає:
Цей клас також включає:
Цей клас не включає:
КВЕД 10.39 охоплює діяльність, пов’язану з переробленням і консервуванням харчових продуктів, зокрема фруктів і овочів. Цей код є універсальним і підходить для широкого спектра підприємців, які працюють у сфері харчової промисловості. Він дозволяє вести бізнес, орієнтований на виробництво тривалого зберігання продуктів. Консервування харчових продуктів у рамках цього КВЕД включає використання різних методів обробки для забезпечення збереження смакових якостей і поживних властивостей продуктів.
Цей клас також підходить для тих, хто прагне працювати на експорт або співпрацювати з роздрібними мережами. Реєстрація КВЕД 10.39 дає змогу охоплювати різноманітні процеси оброблення, включаючи консервування продуктів і консервацію овочів, забезпечуючи легальний старт і розвиток бізнесу у сфері харчової промисловості.
КВЕД 10.39 стане ідеальним вибором для: