ПРАТ ВО «ОДЕСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
430 918 000 ₴
Кількість працівників
533
Дата заснування
30.09.1998
Реєстр юридичних осіб
852 компанії
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
430 918 000 ₴
Кількість працівників
533
Дата заснування
30.09.1998
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
1 458 570 000 ₴
Кількість працівників
515
Дата заснування
15.09.2016
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
826 087 000 ₴
Кількість працівників
471
Дата заснування
07.11.2018
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
1 246 729 000 ₴
Кількість працівників
348
Дата заснування
03.07.1997
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
606 214 000 ₴
Кількість працівників
301
Дата заснування
18.04.2007
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
3 015 177 000 ₴
Кількість працівників
234
Дата заснування
06.03.2008
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
266 382 000 ₴
Кількість працівників
231
Дата заснування
06.12.2011
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
382 242 200 ₴
Кількість працівників
215
Дата заснування
21.02.2007
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
597 825 000 ₴
Кількість працівників
183
Дата заснування
07.10.2020
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
126 743 000 ₴
Кількість працівників
178
Дата заснування
15.10.2003
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
501 598 000 ₴
Кількість працівників
161
Дата заснування
11.01.2007
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
108 450 000 ₴
Кількість працівників
136
Дата заснування
23.06.1994
Цей клас включає:
Цей клас також включає:
Цей клас не включає:
КВЕД 10.39 охоплює діяльність, пов’язану з переробленням і консервуванням харчових продуктів, зокрема фруктів і овочів. Цей код є універсальним і підходить для широкого спектра підприємців, які працюють у сфері харчової промисловості. Він дозволяє вести бізнес, орієнтований на виробництво тривалого зберігання продуктів. Консервування харчових продуктів у рамках цього КВЕД включає використання різних методів обробки для забезпечення збереження смакових якостей і поживних властивостей продуктів.
Цей клас також підходить для тих, хто прагне працювати на експорт або співпрацювати з роздрібними мережами. Реєстрація КВЕД 10.39 дає змогу охоплювати різноманітні процеси оброблення, включаючи консервування продуктів і консервацію овочів, забезпечуючи легальний старт і розвиток бізнесу у сфері харчової промисловості.
КВЕД 10.39 стане ідеальним вибором для: