Ухвала
від 04.02.2021 по справі 369/6015/20
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/6015/20

Провадження №2/369/1624/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.02.2021 року м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Дубас Т.В.,

за участю секретаря судових засідань Мазурик Д.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Юридичної компанії Право та гроші , ТОВ ФК ФАКТОР ГРУП , третя особа: ТОВ ТРАЄКТОРІЯ про відновлення становища, що існувало до порушення у порядку ст. 19 ЗУ Про захист прав споживачів,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Юридичної компанії Право та гроші , ТОВ ФК ФАКТОР ГРУП , третя особа: ТОВ ТРАЄКТОРІЯ про відновлення становища, що існувало до порушення у порядку ст. 19 ЗУ Про захист прав споживачів.

Враховуючи предмет спору та ту обставину, що відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна №219460500 від 07 серпня 2020 року, власниками квартири АДРЕСА_1 є Товариство з обмеженою відповідальністю Стоун Хедж Девелопмент , тому суд з власної ініціативи вважає за необхідне залучити до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю Стоун Хедж Девелопмент , у якості третьої особи, оскільки рішення у справі може вплинути на їх права або обов`язки щодо однієї зі сторін.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

В судове засідання 29.07.2021 року учасники справи не з`явилися. Про день, час та місце слухання справи повідомлені належним чином. Причини неявки суду невідомі.

У зв`язку з неявкою сторін в силу ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

У відповідності до ч. 5 ст. 268 ЦПК України датою ухвалення рішення, ухваленого за відсутності учасників справи, є дата складення повного судового рішення.Вивчивши матеріали справи суд приходить до такого висновку.

Згідно ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Дослідивши матеріали позовної заяви, беручи до уваги предмет спору та зміст заявлених вимог, суд приходить до висновку про необхідність залучення до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Товариство з обмеженою відповідальністю Стоун Хедж Девелопмент .

Керуючись ст.ст. 53 , 259 , 260 ЦПК України , суд -

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі в справі в якості третьої особи, які не заявляє самостійних вимог Товариство з обмеженою відповідальністю Стоун Хедж Девелопмент (ЄДРПОУ:41250230, місцезнаходження: 23700, Вінницька обл., Гайсинський р-н, місто Гайсин, вул.1 Травня, будинок 30)

Повідомити третю особу про дату, час і місце судового засідання.

Роз`яснити третій особі, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 Цивільного процесуального Кодексу .

Встановити п`ятнадцятиденний термін з дня отримання ухвали про залучення третіх осіб для подання письмових пояснень по суті спору.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://ks.ko.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Дубас Т.В.

Дата ухвалення рішення04.02.2021
Оприлюднено18.11.2021
Номер документу101154438
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів

Судовий реєстр по справі —369/6015/20

Постанова від 28.09.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 14.03.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 14.03.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Рішення від 17.11.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 04.02.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні