Ухвала
від 10.10.2022 по справі 932/11257/20
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/11257/20

Провадження №4с/932/55/22

У Х В А Л А

10 жовтня 2022 року Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Кудрявцевої Т.О.

при секретарі - Скрипниченко К.Г.

розглянувши у судовому засіданні в залі суду м. Дніпро цивільну справу за скаргоюАдвокатського об`єднання«Аукторітас»,заінтересована особа державнийвиконавець Шевченківськоговідділу державноївиконавчої службиу містіДніпрі Південно-Східногоміжрегіонального управлінняюстиції (м.Дніпро)Абдуллаєва СабіраЗубєіровна набездіяльність державноговиконавця,-

В С Т А Н О В И В:

14.12.2021 року до суду надійшла скарга Адвокатського об`єднання «Аукторітас», заінтересована особа державний виконавець Шевченківського відділу державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Дніпро) Абдуллаєва Сабіра Зубєіровна на бездіяльність державного виконавця.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 14.12.2021 року скаргу передано в провадження судді Кудрявцевій Т.О.

Ухвалою суду від 14.12.2021 року відкрито провадження у справі.

07.10.2022 року від Першого Правобережного відділу державної виконавчої служби у Шевченківському та Центральному районах міста Дніпра Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро), надійшла заява з проханням залучити їх до участі у справі в якості належної третьої особи.

Сторони в судове засідання не з`явились, про день, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Дослідивши матеріали справи, розглянувши надане клопотання, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1ст. 55 ЦПК України,уразі смертіфізичної особи,припинення юридичноїособи,заміни кредиторачи боржникау зобов`язанні,а такожв іншихвипадках заміниособи увідносинах,щодо якихвиник спір,суд залучаєдо участіу справіправонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Відповідно до положень ч.ч. 2,3,4ст. 51 ЦПК України, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі; після спливу цих строків, суд може залучити до участі у справі співвідповідача або замінює первісного відповідача належним відповідачем виключно у разі, якщо позивач доведе, що не знав та не міг знати до подання позову у справі про підставу залучення такого співвідповідача чи заміну неналежного відповідача. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Суд,вважає заможливе задовольнитиклопотання прозаміну Шевченківськоговідділу державноївиконавчої службиу містіДніпрі Південно-Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Дніпро) на його правонаступника Перший Правобережний відділ державної виконавчої служби у Шевченківському та Центральному районах міста Дніпра Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро).

Керуючись ст.ст. 51,260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити Перший Правобережний відділ державної виконавчої служби у Шевченківському та Центральному районах міста Дніпра Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) правонаступником Шевченківського відділудержавної виконавчоїслужби умісті ДніпріПівденно-Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Дніпро) у справі №932/11257/20 за за скаргою Адвокатського об`єднання «Аукторітас», заінтересована особа державний виконавець Шевченківського відділу державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Дніпро) Абдуллаєва Сабіра Зубєіровна на бездіяльність державного виконавця.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Кудрявцева

Дата ухвалення рішення10.10.2022
Оприлюднено18.10.2022
Номер документу106771338
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —932/11257/20

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 10.11.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 10.10.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 16.03.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні