Ухвала
від 28.12.2022 по справі 554/1984/22
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 28.12.2022Справа № 554/1984/22 Провадження № 1-кс/554/14896/2022

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.12.2022 року м. Полтава

Октябрський районний суд м. Полтави в складі: слідчого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , представника власника майна адвоката ОСОБА_4 , розглянувши клопотання старшого слідчого слідчого відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості СУ ГУНП в Полтавській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В :

Слідчий звернувся досуду зклопотанням ,посилаючи нате,що у провадженні СУ ГУНП в Полтавській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12021170000000769 від 09.11.2021, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 246, ч.2 ст. 364, ч.2 ст.367 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що службові особи ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» за попередньою змовою з службовими особами Лубенської міської ради Лубенського району неналежним чином виконували свої службові обов`язки з експлуатаційного утримання автомобільних доріг місцевого значення, в частині підтримання в належному експлуатаційному стані смуг відведення автомобільних доріг, внаслідок чого суб`єктом господарювання допущено незаконну порубку дерев без відповідних дозвільних документів, що спричинило тяжкі наслідки.

Так, відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 02.03.2018 № 155 створено юридичну особу публічного права Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

Відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 02.05.2018 № 386 на підприємство покладено повноваження балансоутримувача мережі доріг місцевого значення Полтавської області.

Розпорядженням голови Полтавської обласної державної адміністрації від 09.08.2018 № 690 з балансу Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації на баланс підприємства передано автомобільні дороги загального користування місцевого значення Полтавської області.

Відповідно до п. 1 ст. 9 Закону України «Про автомобільні дороги» зелені насадження, розташовані в межах смуги відведення автомобільної дороги загального користування, є складовою автомобільної дороги.

Відповідно до ч. 1 ст. 4 Лісового кодексу України до лісового фонду України належать лісові ділянки, у тому числі захисні насадження лінійного типу, площею не менше 0,1 га.

19.01.2022 між виконавчим комітетом Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області в особі міського голови ОСОБА_5 , з однієї сторони, далі Сторона-1, та фізичною особою-підприємцем ОСОБА_6 , з другої сторони, далі Сторона-2, відповідно до Меморандуму про співпрацю між Державним підприємством «Агентство місцевих доріг Полтавської області» (далі - Меморандум) та Лубенською міською радою на 2022 рік та згідно погодження ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» № 94/01-16 від 17.01.2022, укладено договір про співпрацю згідно якого 1.1 Сторона 1 дозволяє, а Сторона 2 зобов`язується виконати роботи щодо приведення до належного експлуатаційного стану смуг відведення автомобільних доріг загального користування місцевого значення Полтавської області на території Лубенської територіальної громади в межах Меморандуму про співпрацю між Державним підприємством «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою на 2022 рік на безоплатній основі, а саме: дороги О 17 13 179 Лубни-Тишки-Ісківці (пункт 1.1 Договору).

При виконанні робіт Сторона 2 зобов`язується дотримуватись п. 3.4.1. ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди», відстань від кромки проїзної частини до найближчого краю стовбура дерева (краю чагарника), не менше ніж 9,00 м. (пункт 2.1 Договору)

Таким чином, предметом вказаного договору було зобов`язання ФОП ОСОБА_6 своїми силами і засобами на власний ризик, з дотримання необхідних вимог законодавства України та охорони праці надати послуги з видалення самостійних і порослевих кущів, чагарників, хмизу, скошування трави, розчищення від повалених (гнилих) дерев, зрізання сухих та нахилених гілок на ділянках смуг відведення відповідної автомобільні дороги загального користування місцевого значення а саме: дороги О 17 13 179 Лубни-Тишки-Ісківці.

28.11.2022 слідчим відділу спеціальної поліції СУ ГУНП в Полтавській області, в ході огляду ділянки місцевості, з географічними координатами: 50.1161850, 33.1143181, що знаходиться по праву сторону від домогосподарства, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , із залученням робітника ДП «Миргородський лісгосп» - майстра лісу Приміського лісництва, на відкритій трав`янистій ділянці місцевості виявлено купи з дерево матеріалами, а саме:

- колоті дрова породи «Клен» у насипі шириною 4,50 м, довжиною 18,0 м, висотою 2,0 м;

- колоті дрова породи «Клен», у насипі довжиною 9,0 м, шириною 4,50 м. висотою 1,0 м;

- колоті дрова породи «Клен»», у насипі довжиною 8,0 м, шириною 4,50 м, висотою 1,0 м;

- пиляні дрова породи «Суха верба» у насипі загальною довжиною 20,0 м, шириною 4,50 м, висотою 0,60 см;

- колоті дрова породи «Клен»», у насипі довжиною 18,9 м, шириною 3,0 м, висотою 1,4 м;

- колоті дрова породи «Клен»» та «Береза», у насипі довжиною 7,0 м, шириною 3,0 м, висотою 1,2 м;

- колоті дрова породи «Береза»», у насипі довжиною 10,0 м, шириною 3,5 м, висотою 0,90 см;

- колоті дрова породи «Клен»», у насипі довжиною 10,0 м, шириною 3,40 м, висотою 1,0 м.

Приблизний об`єм становить близько 120 м? (кубометрів).

У подальшому 08.12.02022 слідчим відділу спеціальної поліції СУ ГУНП в Полтавській області завершено проведення огляду ділянки місцевості, з географічними координатами: 50.1161850, 33.1143181, що знаходиться по праву сторону від домогосподарства, розташованого за адресою: Полтавська область, Лубенський район, с. Тишки, пров. Центральний, буд. 1, у ході якого виявлено та вилучено колоті та пиляні дрова, у насипах, у тому числі породи «Клен», «Береза», «Суха верба», об`ємом близько 120 м? (кубометрів), які залишено на місці виявлення та передано на відповідальне зберігання співробітникам Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області з метою належного збереження речових доказів у даному кримінальному провадженні до вирішення питання по суті щодо тимчасово вилученого майна.

Так, у статті 2 Закону України «Про автомобільні дороги» зазначено, що відносини, пов`язані з функціонуванням автомобільних доріг, регулюються цим Законом та законами України "Про дорожній рух", "Про транспорт", "Про автомобільний транспорт", "Про джерела фінансування дорожнього господарства України", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про концесії на будівництво та експлуатацію автомобільних доріг" та іншими актами законодавства.

Стаття 3 Закону України «Про автомобільні дороги» передбачає, що дія цього Закону поширюється на відносини, пов`язані з функціонуванням та розвитком автомобільних доріг незалежно від їх призначення та форм власності.

Тому, лісові ділянки у смугах відведення автомобільних доріг є лісами, розташованими на землях транспорту та зазначені ліси у відповідності до ст. ст. 2, 3 Лісового кодексу України належать до об`єктів лісових відносин, які регулюються цим Кодексом, іншими законодавчими актами України, а також прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами.

Статтею 16 Лісового кодексу України передбачено, що користування лісами здійснюється в порядку постійного та тимчасового користування лісами.

Відповідно до пункту 5 стаття 19 Лісового кодексу України, постійні лісокористувачі мають право здійснювати відповідно до законодавства будівництво доріг, спорудження жилих будинків, виробничих та інших будівель і споруд, необхідних для ведення лісового господарства.

Постійні лісокористувачі зобов`язані: дотримуватися правил і норм використання лісових ресурсів, вести первинний облік лісів.

Відповідно до ст. 35 Лісового кодексу України організація лісового господарства передбачає у тому числі, проведення лісовпорядкування, ведення державного лісового кадастру, обліку лісів.

Згідно ст. 48 Лісового кодексу України у матеріалах лісовпорядкування дається якісна і кількісна характеристика кожної лісової ділянки, комплексна оцінка ведення лісового господарства.

Ведення лісового господарства постійним користувачем здійснюється у відповідності до Інструкції про порядок ведення державного лісового кадастру і первинного обліку лісів, затвердженого наказом Державного комітету лісового господарства України від 01.10.2010 № 298.

Підставою для здійснення вирубки дерев є спеціальний дозвіл лісорубний квиток.

Статтею 69 Лісового кодексу України передбачено, що спеціальне використання лісових ресурсів на виділеній лісовій ділянці проводиться за спеціальним дозволом - лісорубний квиток або лісовий квиток, що видається безоплатно. Спеціальний дозвіл видається власниками лісів або постійними лісокористувачами у встановленому порядку також на проведення інших рубок та робіт, пов`язаних і не пов`язаних із веденням лісового господарства.

Відповідно до п. 5 Порядку видачі спеціальних дозволів на використання лісових ресурсів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2007 № 761, допускається оформлення лісорубного квитка протягом місця від початку рубки дерев, що загрожують падінням на лінії зв`язку, електромережі, інші інженерні споруди або під час ліквідації аварії на цих об`єктах.

У ході досудового слідства виникла необхідність у відшуканні:

-меморандумів укладених між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою за 2021-2022 роки про співпрацю в частині приведення до належного експлуатаційного стану смуг відведення автомобільних доріг загального користування місцевого значення;

-договорів укладених між Лубенською міською радою з суб`єктами господарської діяльності на утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Лубенської територіальної громади упродовж 2021-2022 років;

-листування з ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області», суб`єктами господарювання, контролюючими органами, органами місцевого самоврядування щодо виконання та дотримання умов Меморандумів та договорів на утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Лубенської територіальної громади упродовж 2021-2022 років;

-фінансово-господарські документи щодо виконання умов Меморандуму та договорів на утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Лубенської територіальної громади упродовж 2021-2022 років,

які можуть знаходиться за місцем розташування Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області, за адресою: Полтавська область, м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, буд. 33.

В ходіпроведення санкціонованого обушку за місцемпроживання ОСОБА_6 ,щорозташоване за адресою: Полтавська область, Лубенський район, с.Тишки провул. Центральний, 1,буловилученонаступніречі, які добровільного видав останній:

1)Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці ФОП « ОСОБА_6 » від 25.08.2022р. на 50 арк. (оригінал);

2)Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ФОП « ОСОБА_6 » на 1 арк. (оригінал);

3)Аркуш паперу з ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» до ФОП « ОСОБА_6 » від 05.08.2022р., №660/01-16 на 1 арк. (копія);

4)Аркуш паперу з ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» до ФОП « ОСОБА_6 » від 05.08.2022р., №659/01-16 на 2 арк.(копія);

5)Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» від 17.01.2022р. на 3 арк. (копія);

6)Лист з Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу від 11.07.2022р., №18-4/15/76 на 1 арк. (копія);

7)Цивільно-правовий договір від 02.09.2022р. між фізичною особою ОСОБА_7 , та ФОП « ОСОБА_6 » на 11 арк. (оригінал);

8)Виписка ФОП « ОСОБА_6 », №3256616930 на 3 арк. (копія);

9)Виписка ФОП « ОСОБА_6 », №3256616930 на 2 арк. (копія);

10)Лист з ІНФОРМАЦІЯ_1 від 12.07.2022р. №01-14/3008 на 7 арк. (оригінал);

11)Додаткова угода до договору про співпрацю від 09.09.2021р. від 16.11.2021р на 1 арк. (оригінал);

12)Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою на 2021р. від 10.03.2021р. на 3 арк. (копія);

13)Лист ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» від 30.07.2021р., №1956/0216 на 2 арк. (копія);

14)Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою на 2022р. від 17.01.2022р. на 3 арк. (копія);

15)Договір про співпрацю від 16.11.2021р. на 1 арк. (оригінал);

16)Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 12.07.2022р., №01-14/3008 на 7 арк. (копія);

17)Договір про співпрацю від 19.01.2022р. на 1 арк. (копія);

18)Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 22.08.2022р., №18-4/15/96 на 1 арк. (оригінал);

19)Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 11.07.2022р., №18-4/15/76 на 1 арк. (оригінал);

20)Службова записка від 06.12.2022р., №18-10/10/139 на 1 арк. (оригінал);

21)Акт виконаних робіт від 06.12.2022р. на 1 арк. (оригінал);

22)Договір про співпрацю від 19.01.2022р. на 1 арк. (оригінал);

23)Лист Старості Мгарськогостаростинськогооаругу від 19.08.2022р. без підпису на 1 арк.;

24)Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 16.11.2022р., №0112/4943 на 2 арк. (оригінал);

Вказані документи поміщено до папки чорного кольору та упаковано до одного сейф-пакунку № PSP3230116.

Окрім цього, в ході обушку будинку в гардеробній кімнаті виявлено та вилучено наступні документи:

1) Конверт в якому знаходиться лист ВиконавчогокомітетуСтаростатуМгарськогостаростинського округу Лубенськоїміської ради №01-12/1356 від 09.11.2022р. на 1 арк. (оригінал);

2) ТТН від 21.10.2022р. ФОП « ОСОБА_6 » - дрова твердих порід 36 м.кубічних, ціна 71 тис. грн. (оригінал та копія);

3) Лист до Старости Мгарськогостаростинського округу від 19.08.2022р. без підпису на 1 арк.;

4) Акт виконаних робіт с. Луки зазначені рукописним текстом чорнилом чорного кольору на 1 арк.;

5) Службова записка від 08.02.2022р., №18-10/10/17 на 1 арк. (оригінал).

Вказані документи поміщено до папки чорного кольору та упаковано до одного сейф-пакунку № PSP2234551.

Під час обшуку гаражного приміщення виявлено та вилучено наступні речі:

1)Бензинову пилку жовтого кольору марки «STIHL», з маркуванням MS260/С, 08.2021, з шиною та цепком та позначенням на моторі у вигляді тавра TR574, яку упаковано в полімерні пакунки чорного кольору, паперові пакунки та скріплено ниткою білого кольору із биркою на якій маються пояснювальні написи та підписи учасників слідчої дії;

2)Електро пилку зеленого кольору марки «STURM», СС9922 з шиною на якій мається напис «StartPro» та цепом, яку упаковано в полімерні пакунки чорного кольору, паперові пакунки та скріплено ниткою білого кольору із биркою на якій маються пояснювальні написи та підписи учасників слідчої дії;

3)Цепки для безопилок у кількості 7 шт., які упаковано до паперового пакунку та поміщено до одного сейф-пакунку № PSP4102331.

Постановою про визнання речовим доказом від 22.12.2022 року, вилучені документи та речі під час обшуку від 22.12.2022 року були визнані речовими доказами, оскільки останні мають значення для подальшого досудового розслідування та проведення відповідних експертних досліджень та інших слідчих (розшукових) дій.

Згідно ч.1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Відповідно до п.1, 3, 4 ч.2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів, конфіскації майна, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи, відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов) чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченого пунктом 1 частиною 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначених у статті 98 цього Кодексу.

На підставі вимог п 1 ч. 2ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів та накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу, якою визначено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально-протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Необхідність накладення арешту на оглянуту та вилучені речіта документи обґрунтовується тим, що вказані речі (предмети) мають індивідуальні ознаки, являються предметом злочину передбаченого ст. 246 КК України,а такождля забезпеченнязбереженняречових доказів, у зв`язку з необхідністю проведення відповідних слідчих дій (додаткових оглядів, слідчих експериментів) та експертних досліджень (трасологічних експертиз та інших), вказані речіта документи, які мають безпосереднє відношення до досудового розслідування, повиннізберігатися у камері зберігання речових доказів СУ ГУНП в Полтавській областіз метою встановлення повного, об`єктивного та всебічного досудового розслідування у кримінальному провадженні, для встановлення всіх обставин вчиненого злочину.

Згідно ч.3 ст. 99 КПК України сторона кримінального провадження, потерпілий зобов`язані надати суду оригінал документа. Оригіналом документа є сам документ, а оригіналом електронного документа його відображення, якому надається таке ж значення, як документу.

Згідно інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Науково-методичнихрекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень від 3 листопада 1998 р.за № 705/3145 для проведення експертиз надаються оригінали документів, речей за наявності.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у ньому.

Представник власника майна в судовому засіданні проти задоволення клопотання заперечував, просив в його задоволенні відмовити.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів. За змістом ч. 3ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цьогоКодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні обєкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно ч.2ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу).

Стороною обвинувачення доведено, що вищевказане майно, має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

Враховуючи викладене, слідчий суддя приходить до висновку про наявність правових підстав до арешту, вказаного в клопотаннях сторони обвинувачення майна, враховує можливість використання його як доказу у даному кримінальному провадженні, наслідки арешту майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а тому клопотання про арешт майна підлягає задоволенню.

Застосування заходу забезпечення у вигляді арешту майна у вказаний спосіб відповідає належній правовій процедурі та завданням кримінального провадження.

На підстав викладеного, керуючись ст. ст.2,7,170-173,309,372 КПК України, слідчий

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на вилучені у в ході обшуку за місцем проживання ОСОБА_6 , документи, а саме:

1.Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці ФОП « ОСОБА_6 » від 25.08.2022р. на 50 арк. (оригінал);

2.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ФОП « ОСОБА_6 » на 1 арк. (оригінал);

3.Аркуш паперу з ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» до ФОП « ОСОБА_6 » від 05.08.2022р., №660/01-16 на 1 арк. (копія);

4.Аркуш паперу з ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» до ФОП « ОСОБА_6 » від 05.08.2022р., №659/01-16 на 2 арк.(копія);

5.Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» від 17.01.2022р. на 3 арк. (копія);

6.Лист з Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу від 11.07.2022р., №18-4/15/76 на 1 арк. (копія);

7.Цивільно-правовий договір від 02.09.2022р. між фізичною особою ОСОБА_7 , та ФОП « ОСОБА_6 » на 11 арк. (оригінал);

8.Виписка ФОП « ОСОБА_6 », №3256616930 на 3 арк. (копія);

9.Виписка ФОП « ОСОБА_6 », №3256616930 на 2 арк. (копія);

10.Лист з Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 12.07.2022р. №01-14/3008 на 7 арк. (оригінал);

11.Додаткова угода до договору про співпрацю від 09.09.2021р. від 16.11.2021р на 1 арк. (оригінал);

12.Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою на 2021р. від 10.03.2021р. на 3 арк. (копія);

13.Лист ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» від 30.07.2021р., №1956/0216 на 2 арк. (копія);

14.Меморандум про співпрацю між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Лубенською міською радою на 2022р. від 17.01.2022р. на 3 арк. (копія);

15.Договір про співпрацю від 16.11.2021р. на 1 арк. (оригінал);

16.Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 12.07.2022р., №01-14/3008 на 7 арк. (копія);

17.Договір про співпрацю від 19.01.2022р. на 1 арк. (копія);

18.Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 22.08.2022р., №18-4/15/96 на 1 арк. (оригінал);

19.Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 11.07.2022р., №18-4/15/76 на 1 арк. (оригінал);

20.Службова записка від 06.12.2022р., №18-10/10/139 на 1 арк. (оригінал);

21.Акт виконаних робіт від 06.12.2022р. на 1 арк. (оригінал);

22.Договір про співпрацю від 19.01.2022р. на 1 арк. (оригінал);

23.Лист Старості Мгарськогостаростинськогооаругу від 19.08.2022р. без підпису на 1 арк.;

24.Лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради від 16.11.2022р., №0112/4943 на 2 арк. (оригінал);

25.Конверт в якому знаходиться лист Виконавчого комітету Старостату Мгарськогостаростинського округу Лубенської міської ради №01-12/1356 від 09.11.2022р. на 1 арк. (оригінал);

26.ТТН від 21.10.2022р. ФОП « ОСОБА_6 » - дрова твердих порід 36 м.кубічних, ціна 71 тис. грн. (оригінал та копія);

27.Лист до Старости Мгарськогостаростинського округу від 19.08.2022р. без підпису на 1 арк.;

28.Акт виконаних робіт с. Луки зазначені рукописним текстом чорнилом чорного кольору на 1 арк.;

29.Службова записка від 08.02.2022р., №18-10/10/17 на 1 арк. (оригінал).

які упаковано до сейф-пакунку№ PSP2234551та№ PSP4102331,щобуловилучено у ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , таналежить останньому на правівласності, шляхомпозбавленням права відчуження, розпорядження, використання та проведення будь-якихремонтнихчиіншихвидівробіт, використовуватийого, з метою приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, використання, перетворення, пересування, розпорядження, передачі майна, який буде зберігатися у камерізберіганняречовихдоказів СУ Головного управлінняНаціональноїполіції в Полтавськійобласті по вул. Сковороди, 2 Б, м. Полтава.

1.Накласти арешт на вилучені у в ході обшуку за місцем проживання ОСОБА_6 , речі, а саме:

1)Бензинову пилку жовтого кольору марки «STIHL», з маркуванням MS260/С, 08.2021, з шиною та цепком та позначенням на моторі у вигляді тавра TR574, яку упаковано в полімерні пакунки чорного кольору, паперові пакунки та скріплено ниткою білого кольору із биркою на якій маються пояснювальні написи та підписи учасників слідчої дії;

2)Електро пилку зеленого кольору марки «STURM», СС9922 з шиною на якій мається напис «StartPro» та цепом, яку упаковано в полімерні пакунки чорного кольору, паперові пакунки та скріплено ниткою білого кольору із биркою на якій маються пояснювальні написи та підписи учасників слідчої дії;

3)Цепки для безопилок у кількості 7 шт., які упаковано до паперового пакунку та поміщено до одного сейф-пакунку № PSP4102331.

щобуловилучено у ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , та належить останньому на праві власності, шляхомпозбавленням права відчуження, розпорядження, використання та проведення будь-яких ремонтних чи інших видів робіт, використовувати його, з метою приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, використання, перетворення, пересування, розпорядження, передачі майна, який буде зберігатися у камері зберігання речових доказів СУ Головного управління Національної поліції в Полтавській області по вул. Сковороди, 2 Б, м. Полтава.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Полтавського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення28.12.2022
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу108182151
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —554/1984/22

Ухвала від 15.11.2023

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 19.01.2023

Кримінальне

Полтавський апеляційний суд

Харлан Н. М.

Ухвала від 28.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 28.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 28.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 08.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 14.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 14.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 14.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 13.12.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні