Ухвала
від 23.06.2023 по справі 344/1118/23
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/1118/23

Провадження № 2/344/1231/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

23 червня 2023 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суду Івано-Франківської області в складі

головуючого судді Атаманюка Б.М.,

секретаря Стефанець Г.Я.

за участі

представника позивача - адвоката Палюги І.В.,

представника третьої особи Бахур Н.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом адвоката Палюги Івана Васильовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , до ТзОВ «Імперія ІФ», ТзДВ громадського харчування «Перлина», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Івано-Франківська міська рада, про усунення перешкод в користуванні проїздом (дорогою) до нежитлових приміщень та земельної ділянки,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області перебуває цивільна справа за позовом адвоката Палюги Івана Васильовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , до ТзОВ «Імперія ІФ», ТзДВ громадського харчування «Перлина», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Івано-Франківська міська рада, про усунення перешкод в користуванні проїздом (дорогою) до нежитлових приміщень та земельної ділянки.

27 січня 2023 р. ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області відкрито провадження по даній справі та призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 03.05.2023 до участі в справі залучено третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Івано-Франківську міську раду.

Представник позивача - адвокат Палюга І.В. у підготовчому судовому засіданні 23.06.2023 р. просив суд закрити підготовче провадження по справі та призначити справу до судового розгляду.

Представники відповідачів ТзОВ «Імперія ІФ», ТзДВ громадського харчування «Перлина» у підготовче судове засідання 23.06.2023 р. не прибули, були належним чином повідомлені.

Представник третьої особи Бахур Н.В. у підготовчому судовому засіданні 23.06.2023 просила суд закрити підготовче засідання по справі та призначити справу до судового розгляду.

Вислухавши сторони, оцінивши в сукупності матеріали цивільної справи, суд дійшов до наступного висновку.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачеві, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, оскільки судом встановлено, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 53, 197, 200, 261 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом адвоката Палюги Івана Васильовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , до ТзОВ «Імперія ІФ», ТзДВ громадського харчування «Перлина», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Івано-Франківська міська рада, про усунення перешкод в користуванні проїздом (дорогою) до нежитлових приміщень та земельної ділянки, та призначити справу до судового розгляду по суті на 05 вересня 2023 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області (вул. Грюнвальдська 11, зал № 6).

Викликати у судове засідання сторони.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Богдан АТАМАНЮК

Дата ухвалення рішення23.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111736028
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: усунення перешкод у користуванні майном

Судовий реєстр по справі —344/1118/23

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Рішення від 05.10.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Рішення від 05.10.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні