Ухвала
від 22.06.2023 по справі 761/552/22
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/552/22

Провадження № 2/761/1593/2023

УХВАЛА

22 червня 2023 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Савицький О.А., вирішуючи питання про прийняття до розгляду цивільної справи за позовом Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Генерація Тепла», ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_3 , Регіональний сервісний центр Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в м.Києві, про визнання договору купівлі-продажу транспортного засобу недійсним,

ВСТАНОВИВ:

11.01.2022 р. на адресу суду надійшла позовна заява ФОП ОСОБА_1 до ТОВ «Генерація Тепла», ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_3 , Регіональний сервісний центр Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в м.Києві, про визнання договору купівлі-продажу транспортного засобу недійсним.

12.01.2022 р. позовну заяву розподілено у провадження судді Рибака М.А.

Ухвалою від 11.02.2022 р. відкрито провадження у справі, розгляд якої вирішено проводити у порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

21.06.2023 р. на підставі доповідної начальника відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних та адміністративних справ згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями заяву розподілено у провадження судді Савицького О.А.

Відповідно до ч.12 ст. 33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Враховуючи вищевикладене, суддя приходить до висновку про можливість прийняття вказаної справи до розгляду, який проводити за правилами загального позовного провадження, та призначення у ній підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.ст. 11, 13, 19, 33, 187, 189-192, 197, 259-261, 353 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду цивільну справу за позовом Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Генерація Тепла» (місцезнаходження: м.Київ, вул.Дегтярівстька, буд.48, оф.711), ОСОБА_2 (місце проживання: АДРЕСА_2 ), треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_3 (місце проживання: АДРЕСА_3 ), Регіональний сервісний центр Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в м.Києві (місцезнаходження: м.Київ, вул.Арсенальна, 9/11), про визнання договору купівлі-продажу транспортного засобу недійсним.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання на 30 жовтня 2023 року о 09 годині 00 хвилин, яке проводити в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А (каб.310).

Викликати для участі в підготовчому судовому засіданні учасників справи.

Учасникам справи надіслати копію ухвали протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч.5 ст. 272 ЦПК України.

Одночасно з копією ухвали відповідачу та третій особі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву і всіх письмових доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч.4 ст. 178 ЦПК України одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити відповідачу його право пред`явити зустрічний позов у строк, встановлений судом для подання відзиву.

Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити третій особі її право подати до суду пояснення щодо позову в п`ятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання, з підтвердженням направлення їх копій з додатками учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява, відзив на позовну заяву, відповідь на відзив, заперечення на відповідь на відзив, пояснення третьої особи щодо позову і відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Інформацію по справі учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2610/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено31.08.2023
Номер документу113092617
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі-продажу транспортного засобу недійсним

Судовий реєстр по справі —761/552/22

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Рибак М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні