Ухвала
від 31.08.2023 по справі 521/7496/21
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

31.08.23

Справа № 521/7496/21

Провадження № 2/521/221/23

У Х В А Л А

про проведення засідання в режимі відеоконференції

31.08.2023 року м. Одеса

Суддя Малиновського районного суду м. Одеси Роїк Д.Я., розглянувши клопотання представника позивача - Єршової Олени Ігорівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом Добровільного пожежного товариства України до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Треті особи: Юридичний Департамент Одеської Міської Ради, Одеське спеціалізоване підприємство «Пожежна техніка» Добровільного пожежного товариства України , Виконавчий комітет Одеської міської ради про визнання недійсним договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування/припинення державної реєстрації прав, виселення з нежитлового приміщення,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Малиновського районного суду м. Одеси перебуває вищевказана цивільна справа.

Представником позивача подано до суду клопотання про проведення судового засідання призначеного на 06.09.2023 о 15:00 та всіх подальших засідань в режимі відеоконференції у справі поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів та електронного підпису через електронний кабінет Електронного суду.

Заява подана у передбачений законом строк та відповідає вимогам, які встановленні ст.212 ЦПК України та Порядком роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженому наказом ДСА України № 196 від 23.04.2020 року.

За змістом ч.2 ст.212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.3 ст.212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, враховуючи дію в Україні правового режиму воєнного стану, суддя вважає за необхідне провести судове засідання призначене на 15:00 06.09.2023 року в режимі відеоконференції, з урахуванням технічних можливостей у суді.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.212,223,247,260,353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача - Єршової Олени Ігорівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом Добровільного пожежного товариства України до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Треті особи: Юридичний Департамент Одеської Міської Ради, Одеське спеціалізоване підприємство «Пожежна техніка» Добровільного пожежного товариства України , Виконавчий комітет Одеської міської ради про визнання недійсним договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування/припинення державної реєстрації прав, виселення з нежитлового приміщення,- задовольнити.

Забезпечити участь представника позивача у судовому засіданні 06.09.2023 року об 15 годині 00 хвилин у справі №521/7496/21 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису через Електронний кабінет Електронного суду, користувач Єршова Олена ( ІНФОРМАЦІЯ_1 )

Попередити представника, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку, який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити особі, щодо якої вирішено питання про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Копію даної ухвали негайно направити представнику позивача (на електронну адресу) для виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя: Д.Я. Роїк

Дата ухвалення рішення31.08.2023
Оприлюднено04.09.2023
Номер документу113147972
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування/припинення державної реєстрації прав, виселення з нежитлового приміщення

Судовий реєстр по справі —521/7496/21

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 28.06.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 04.08.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні