Ухвала
від 06.10.2023 по справі 724/2078/23
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/2078/23Провадження № 2/724/521/23

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

06 жовтня 2023 року м.Хотин

Суддя Хотинського районного суду Чернівецької області Ковальчук Т.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, місце знаходження: вул. Целана, буд. 11, м. Чернівці, Чернівецької області, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», адреса знаходження: вул. Руська, буд.248 м. Чернівці, Чернівецької області, ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_2 ,

про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувсядо судуз позовноюзаявою до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_2 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 20.09.2023 року позовна заява залишена без руху.

21.09.2023 року позивачем подано заяву про усунення недоліків позову.

Позовна заява, після виправлення недоліків, подана і оформлена в порядку, встановленому ст.ст.175,177 ЦПК України, позивачем сплачено судовий збір згідно вимогЗакону України «Про судовий збір».

Справа підсудна Хотинському районному суду Чернівецької області.

Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено.

Відповідно до ч.4 ст.19 ЦПК України для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні призначене загальне позовне провадження.

Враховуючи положення ст.ст.19,274 ЦПК України, суд вважає, що справа повинна бути розглянута за правилами загального позовного провадження.

Керуючисьст.187 ЦПК України, суддя,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Товариства з обмеженою відповідальністю «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_2 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги та прийняти позовну заяву до розгляду.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Призначити посправі підготовчесудове засідання на 06 листопада 2023 року о 13:30 год в залі судових засідань в приміщенні Хотинського районного суду Чернівецької області за адресою: Чернівецька область, м. Хотин, вул. Незалежності,25а.

Копію ухвали про відкриття провадження в справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу направити копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та доданими до неї документами.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, що підтверджують заперечення проти позову протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії цієї ухвали.

Відповідач одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду повинен надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити відповідачу право на пред`явлення зустрічного позову у строк для подання відзиву.

Роз`яснити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, що вони мають право подати до суду у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення їм ухвали про відкриття провадження у справі письмові пояснення щодо позову.

Повідомити учасників справи про наявність у суді технічної можливості проводити судове засідання в режимі відеоконференції, роз`яснити положенняст. 212 ЦПК України, за якими учасник справи має право подати до суду заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання, у той самий строк він повинен надіслати копію заяви іншим учасникам справи з наданням до суду відповідних доказів.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://ht.cv.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М.Ковальчук

СудХотинський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення06.10.2023
Оприлюднено11.10.2023
Номер документу114029821
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —724/2078/23

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні