Ухвала
від 31.10.2023 по справі 724/2078/23
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/2078/23Провадження № 2/724/521/23

У Х В А Л А

31жовтня 2023року суддяХотинського районногосуду Чернівецькоїобласті КовальчукТ.М.,розглянувши заявупредставника відповідачаТовариства зобмеженою відповідальністю «Буковинськауніверсальна біржа»Сатоніна Вадима Ігоревича про участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїприрозгляді цивільної справиза позовом ОСОБА_1 до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_2 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Хотинського районного суду Чернівецької області знаходиться на розгляді цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_2 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги.

Підготовче судове засідання призначено на 06 листопада 2023 року о 13:30 годин.

30.10.2023 року на електронну адресу суду від представника відповідача ТОВ «Буковинська універсальна біржа» Сатоніна В.І. надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій EasyCon.

Частина 1 ст. 212 ЦПК України визначає, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З метою забезпечення оперативності судового розгляду справи, у зв`язку з віддаленістю місцезнаходження представника відповідача ТОВ «Буковинська універсальна біржа» (м. Чернівці Чернівецької області), вважаю можливим задовольнити клопотання представника відповідача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon з метою забезпечення його участі під час підготовчого судового засідання.

Керуючисьст.212 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Підготовчесудове засідання06листопада 2023року о13:30год.при розгляді цивільної справи за позовом ОСОБА_1 доВідділу примусовоговиконання рішеньУправління забезпеченняпримусового виконаннярішень уЧернівецькій областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції,ТОВ «Буковинськауніверсальна біржа», ОСОБА_2 провизнання недійснимиелектронних торгів,протоколу прорезультати земельнихторгів,акта пропроведені електронніторгипроводити врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуз використаннямвласних технічнихзасобів задопомогою системивідеоконференцзв`язкуEasyCon,за участіпредставника відповідачаТОВ «Буковинськауніверсальна біржа» Сатоніна Вадима Ігоревича.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», затвердженого Державною судовою адміністрацією України, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити особі, щодо якої вирішено питання про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Копію ухвали направити представнику відповідача до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М.Ковальчук

СудХотинський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення31.10.2023
Оприлюднено02.11.2023
Номер документу114565425
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —724/2078/23

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні