Ухвала
від 11.01.2024 по справі 724/2078/23
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/2078/23Провадження № 2/724/29/24

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

11 січня 2024 року Хотинський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді: Ковальчук Т.М.

за участі:

секретаря судових засідань : Федонюка В.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Хотин Чернівецької області цивільну справу за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна про визнання права власності на нерухоме майно, придбане на публічних торгах,

В С Т А Н О В И В:

У вересні 2023 року ОСОБА_2 звернувся до Хотинського районного суду Чернівецької області із позовом до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_1 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 06.10.2023 року відкрито провадження по справі та призначено розгляд справи в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

19.10.2023 року до суду надійшла зустрічна позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Відділу примусовоговиконання рішеньУправління забезпеченняпримусового виконаннярішень уЧернівецькій областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору:приватний нотаріусДністровського районногонотаріального округуЧернівецької областіМасловська І.Ю.про визнанняправа власностіна нерухомемайно,а самеземельні ділянки,які придбаніна публічнихторгах,відповіднодо актів про проведені електронні торги від 22.08.2023 року.

Ухвалою Хотинського районногосуду Чернівецькоїобласті від06.11.2023рокузустрічний позов прийнято до спільного розгляду з первісним позовом та об`єднано в одне провадження.

Ухвалою Хотинського районногосуду Чернівецькоїобласті від 11.01.2024 прийнято відмову позивача за первісним позовом ОСОБА_3 від позову до Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, ТОВ «Буковинська універсальна біржа», ОСОБА_1 про визнання недійсними електронних торгів, протоколу про результати земельних торгів, акта про проведені електронні торги. Провадження уцивільній справіза первісним позовом закрито.

Позивач за зустрічним позовом ОСОБА_1 та його представник ОСОБА_4 в підготовче судове засідання 11.01.2024 о 14:30 год не з`явилися, від представника надійшла заява про проведення даного слухання справи без їхньої участі. Зустрічні позовні вимоги підтримують в повному обсязі. (а.с.206).

Відповідач зазустрічним позовом ОСОБА_2 та йогопредставник ОСОБА_5 в підготовчесудове засідання не з`явилися, про день та час судового засідання були повідомлені в установленому законом порядку, причини неявки суд не повідомили, відзив на зустрічний позов не подавали (а.с.198-199).

Представник відповідача за зустрічним позовом - Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в підготовче судове засідання не з`явився, причини неявки суд не повідомив, про день, час та місце судового засідання повідомлявся завчасно в установленому законодавством порядку (а.с.196), відзив на позов не подавав.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору за зустрічним позовом - приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна в підготовче судове засідання не з`явилася, про день, час та місце судового засідання повідомлявся завчасно в установленому законодавством порядку (а.с.195), на адресу суду надала лист про проведення засідання без її участі, оскільки не заявляє самостійних вимог (а.с.190).

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбаченіст.197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Відділу примусовоговиконання рішеньУправління забезпеченняпримусового виконаннярішень уЧернівецькій областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору:приватний нотаріусДністровського районногонотаріального округуЧернівецької областіМасловська ІринаЮріївна провизнання прававласності нанерухоме майно,придбане напублічних торгах.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 05 лютого 2024 року о 14:00 год. в залісудових засіданьв приміщенні Хотинського районного суду Чернівецької області (Чернівецька область, м. Хотин, вул. Незалежності, 25-а).

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М.Ковальчук

СудХотинський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення11.01.2024
Оприлюднено16.01.2024
Номер документу116269857
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —724/2078/23

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні