Ухвала
від 21.09.2023 по справі 947/29873/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/29873/23

Провадження № 1-кс/947/12114/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.09.2023 року м.Одеса

Слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні в м.Одесі клопотання прокурора відділуОдеської обласноїпрокуратури ОСОБА_3 про арештмайна укримінальному провадженні№42023160000000043від 30.01.2023,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.2ст.369-2КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Як вбачається з клопотання сторони обвинувачення про арешт майна, слідчим управлінням ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України.

Нагляд за додержанням законів під час здійснення досудового розслідування у формі процесуального керівництва здійснюється Одеською обласною прокуратурою.

Досудовим розслідуванням встановлено, що наказом в.о. начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 26.07.2022 №106-о ОСОБА_4 призначено на посаду начальника управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Відповідно до положення про Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків, затвердженого Наказом Державної податкової служби від 12.11.2020 №643, Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі - Міжрегіональне управління) є територіальним органом, утвореним на правах відокремленого підрозділу Державної податкової служби України (далі - ДПС).

Міжрегіональне управління у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, наказами Мінфіну, що належать до компетенції ДПС, наказами ДПС, дорученнями керівництва ДПС, іншими актами законодавства.

Згідно посадової інструкції начальника управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_4 серед іншого має наступні посадові обов`язки: забезпечення виконання завдань і функцій вимог Положення про Південне міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків; Організація проведення документальних перевірок юридичних осіб, фізичних осіб (само зайнятих осіб), фактичних перевірок платників податків, зустрічних звірок; Організація особистого прийому громадян посадовими особами управління та розгляду звернень громадян, забезпечення доступу до публічної інформації; інформаційно-аналітичне забезпечення.

Крім того, посадовою інструкцією ОСОБА_4 передбачено здійснення діяльності за допомогою зовнішньої службової комунікації із Державною податковою службою, структурними і самостійними структурними підрозділами Міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, територіальними органами ДПС, органами державної влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, громадськими організаціями.

Згідно з приміткою статті 364 КК України службовими особами є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також обіймають постійно чи тимчасово в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на державних чи комунальних підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління із спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною особою підприємства, установи, організації, судом або законом, а тому ОСОБА_4 , будучи начальником управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, є службовою особою.

Відповідно до ст.ст.19,68 Конституції України ОСОБА_4 зобов`язана діяти лише на підставі, в межах та у спосіб, що передбачений Конституцією та законами України.

Також ОСОБА_4 є суб`єктом відповідальності за корупційні правопорушення, передбаченим статтею 3 Закону України «Про запобігання корупції» №1700-VII від 14.10.2014.

Згідно ст.ст.22,24 Закону України «Про запобігання корупції» особам, зазначеним у частині першій статті 3 цього закону, забороняється використовувати свої службові обов`язки використовувати свої службові повноваження або своє становище та пов`язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе. Особи уповноважені на виконання функцій держави у разі надходження пропозиції щодо неправомірної вигоди, незважаючи на приватні інтереси, зобов`язані невідкладно вжити заходів на запобігання проявів корупції.

Крім того, ст.28 Закону України «Про запобігання корупції» передбачено, що особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, не можуть прямо чи опосередковано спонукати у будь-який спосіб підлеглих до прийняття рішень, вчинення дій або бездіяльності всупереч закону на користь своїх приватних інтересів або приватних інтересів третіх осіб.

Встановлено, що ОСОБА_4 , діючи всупереч взятих на себе службових обов`язків, достовірно розуміючи суть кримінального правопорушення та передбачену за його скоєння кримінальну відповідальність, незважаючи на обізнаність з вимогами наведених нормативно-правових актів, усупереч обов`язку їх неухильного дотримання, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, тобто діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення стала на шлях злочинної діяльності за наступних обставин.

Так, у вересні 2021 року, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області заблоковано податкові накладі ТОВ «Гринер». Вказаному підприємству виставлено ризики, а саме п. 8 критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість зазначеного у Додатку 1 до «Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165, у зв`язку з наявністю в контролюючих органах податкової інформації, яка стала відома у процесі провадження поточної діяльності під час виконання покладених на контролюючі органи завдань і функцій, що визначає ризиковість здійснення господарської операції, зазначеної в поданих для реєстрації податковій накладній/розрахунку коригування, тож діяльність вказаного підприємства було заблоковано.

На початку січня 2023 року, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, представник ТОВ «Гринер» ОСОБА_5 , діючи на підставі довіреності від 24.01.2023 виданої директором ТОВ «Гринер» ОСОБА_6 , з метою зняття податкових ризиків з підприємства, а саме п. 8 критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість, звернувся до раніше знайомої ОСОБА_4 з метою з`ясування порядку зняття податкових ризиків та переліку необхідної звітної документації, яку підприємство має надати до податкових органів. В ході розмови остання повідомила ОСОБА_5 про необхідність надання їй даних щодо підприємства, зокрема коду ЄДРПОУ, для подальшого з`ясування нею причин виставлення такому підприємству ризиків та можливі шляхи вирішення проблеми. На виконання домовленостей із ОСОБА_4 . 02.02.2023 ОСОБА_5 за допомогою месенджеру What`s up надіслав останній код ЄДРПОУ ТОВ «Гринер».

13.02.2023, більш точний час в ході досудового розслідування не встановлено, ОСОБА_4 за допомогою месенджеру What`s up в ході листування із ОСОБА_5 повідомила останньому, що для зняття податкових ризиків з ТОВ «Гринер» необхідно підтвердити прибуток по експортним операціям на суму 27 мільйонів гривень, показати основні фонди, працевлаштувати людей на роботу та подати звітність за всі періоди.

В подальшому, 16.02.2023, точний час та місце в ході досудового розслідування не встановлено, в ході особистої зустрічі ОСОБА_4 керуючись корисливим мотивом, маючи умисел, спрямований на особисте збагачення шляхом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, достовірно знаючи всю процедуру виключення платника податків з переліку ризикових суб`єктів господарювання, під час розмови з ОСОБА_5 , повідомила останньому, що для вирішенні питання зняття податкових ризиків з підприємства та розблокування його діяльності він має надати їй неправомірну вигоди у розмірі 2500 доларів США за вплив останньої на посадових осіб ДПС в Одеській області.

Продовжуючи своїзлочинні дій,01.03.2023приблизно о15год.54хв., ОСОБА_4 перебуваючи вприміщенні кафе«Дім кави»за адресою:м.Одеса,вул.Довженко,15/2,керуючись корисливиммотивом,маючи умисел,спрямований наособисте збагаченняшляхом одержаннянеправомірної вигодидля себеза впливна прийняттярішення особами,уповноваженими навиконання функційдержави,достовірно знаючивсю процедурувиключення платникаподатків зпереліку ризиковихсуб`єктівгосподарювання,під часрозмови з ОСОБА_5 , повторно повідомила ОСОБА_5 , що «пройти» всю вищезазначену процедуру щодо зняття податкових ризиків з підприємства ТОВ «Гринер» із гарантованим позитивним рішенням та подальшим розблокуванням підприємницької діяльності суб`єкта господарювання можливо шляхом надання їй неправомірної вигоди однак у розмірі 5 000 доларів США, що за курсом НБУ станом на 01.03.2023 складало 182843 гривень за здійснення нею впливу на відповідних посадових осіб ГУ ДПС в Одеській області.

31.08.2023повідомлено пропідозру начальникууправління податковогоадміністрування підприємствагропромислового комплексуПівденного міжрегіональногоуправління ДПСпо роботіз великимиплатниками податків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України прийняття пропозиції неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, та надання обіцянки здійснити такий вплив.

31.08.2023 на підставі ухвали слідчого судді було проведено санкціонований обшук за місцем мешкання ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме обшуку об`єкту нерухомості, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , в ході якого виявлено та вилучено речі, які мають вагоме значення для встановлення об`єктивної істини у вказаному кримінальному провадженні, а саме:

-ноутбук марки «Apple», моделі «A 2789», серійний номер: HDQ7YX20PK у корпусі сірого кольору із зарядним пристроєм, пароль доступу 1337;

-договір купівлі-продажу №25-07/23-2 між ТОВ «Добро-продукти» та ТОВ «Агромакс Транс» на 3 арк;

-договір №247 від 01.06.2023 між ТОВ «Н-ВЕКТОР» та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір №1010723 від 01.07.2023 між ТОВ «Н-ВЕКТОР» та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір купівлі-продажу нафтопродуктів №6/06-23 від 29.06.2023 між ТОВ «ДЖЕТ МОУШЕН» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 5 арк;

-договір купівлі-продажу обладнання №04-07/23 від 04.07.2023 між ТРВ «ЛАСКО ТРЕЙД» та ТОВ «Агромакс Транс» на 7 арк;

-договір №28/07 від 29=8.07.2023 між ФОП « ОСОБА_7 » та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №014723 від 14.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 6 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №0250723 від 25.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 5 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №284 від 28.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 6 арк;

-2 ( другі) сторінки договорів між ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» та ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» у кількості 2 шт;

-рахунок на оплату від ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» у кількості 3 шт;

-договір купівлі-продажу обладнання №4-1-5-3 між ТОВ «ПРОВІАНТ ЛДТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 7 арк;

-договір перевезення №27/04/2023 від 27 квітня 2023 між ТОВ «ЕНЕРГОСІСТЕМС» та ТОВ «МУСТАНГ ТРАНС» на 8 арк;

-товаро-транспортна накладна №10, №11 від 01.08.2023, замовник ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» у кількості 2 шт;

-флеш-носій з написом: «MICRODRIVE» об`ємом 32 Гб, який знаходився у пакеті з написом: «ВИЯЗЛОВСКАЯ»;

-грошові кошти загальною вартістю 980 доларів США, які знаходяться в аркуші паперу з написом: «980»;

-номіналом 100 доларів США: FF60429672C; F6 DJ 0330592KA; AB42952607V; AB89724118J;

-номіналом 50 доларів США: PB86386571A; MJ46276409A; MH18637669A; PE62787501A; ML02073224A; MB0333316B; MJ48029437A GE 44265248 A;

-номіналом 20 доларів США: JL59513497E; PG60458967C; IB46356299D; IF27732728D; JE86257163C; PB01500257 A; MI09855536 A; MB 68791386 J;IB 72596843D;

-виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ТОВ « ОРГАНІК ПАРТНЕР», відповідно до якого є керівником є ОСОБА_4 на 1 арк;

-опис документів, що надаються державному реєстратору ТОВ «ОРГАНІК ПАРТНЕР» на 1 арк;

-печатку ТОВ «ОРГАНІК ПАРТНЕР» код: 40318658;

-печатку ТОВ «БІЛАГРО» ідентифікаційний код: 32353457;

-печатку ТОВ «ДЖЕТ МОУШЕН», код.: 43321082;

-печатку ТОВ «Н-ВЕКТОР», код: 43435133;

-печатку ТОВ «ЛАСКО ТРЕЙД», ідентифікаційний код: 44924995;

-печатку ТОВ «ПРОВІАНТ ЛТД», код: 44577904;

-печатку ТОВ «ДОБРО ПРОДУКТ», код: 44546897;

-мобільний телефон марки «Apple Іphone», imei 1: НОМЕР_1 ; imei 2: НОМЕР_2 , в якому знаходиться сім-карта оператора «Київстар» з абонентським номером: НОМЕР_3 .

Постановою слідчого 01.09.2023 перелічене вище майно, вилучене в ході обшуку, у відповідності до ст. 98 КПК України, визнано речовими доказами.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м.Одеси від07.09.2023 повернуто прокурору клопотання про арешт майна для усунення недоліків протягом 72 годин. Вказану ухвалу було отримано 18.09.2023 року.

Прокурор звертається з клопотанням про арешт майна з метою збереження речових доказів.

Процесуальний керівник на адресу суду направив заяву в якій клопотання підтримав, просив задовольнити, у зв`язку з великим службовим навантаженням та необхідністю проведення невідкладних слідчих дій, розглянути у його відсутність.

Слідча надала рапорт відповідно до якого повідомила анкетні данні, адресу та засоби зв`язку власника вилученого майна.

Особа щодо майна якої вирішується питання про накладення арешту повідомлена про дату та час судового розгляду за домомогою інтернет месенджеру, щодо підтверджується довідкою про доставку СМС повідомлення.

Згідно ч.1 ст.172 КПК України клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

Вивчивши клопотання та матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, слідчий суддя вважає, що клопотання слідчогопідлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до п.1, п.2 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Заходом забезпечення кримінального провадження є, зокрема, арешт майна.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

У відповідності до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч.10 ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

В судовому засіданні встановлено, що вилучене в ході обшуку майно відповідає критеріям ч.1 ст.98 КПК України, оскільки вилучене майно могло зберегти на собі сліди вчинення зазначеного у клопотанні кримінального правопорушення, що в свою чергу свідчить про наявність необхідності в забезпеченні збереження вилученого майна.

Так зазначене майно представляє собою фінансово-господарські документи, печатки суб`єктів господарської діяльності, а також комп`ютерну техніку, мобільні телефони, які можуть бути доказами (в тому числі містити електронні докази) щодо розслідування кримінального правопорушення, пов`язаного із прийняттям пропозиції неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, та використані в тому числі для проведення судових економічних та почеркознавчих експертиз.

Викладене в повній мірі підтверджується долученою до матеріалів клопотання постановою від 01.09.2023 року про визнання та залучення в якості речових доказів, згідно якої вищезазначене вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Таким чином, враховуючи наявність правових підстав для накладення арешту на вилучене майно, оскільки існує необхідність в забезпеченні його збереження, слідчий суддя приходить до переконання, що клопотання прокурора підлягає задоволенню, й, відповідно захід забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна підлягає застосуванню.

Керуючись ст.ст.170, 171, 172, 173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України - задовольнити.

Накластиарешт на речі та документи, що вилучені 31.08.2023 в ході проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

-ноутбук марки «Apple», моделі «A 2789», серійний номер: HDQ7YX20PK у корпусі сірого кольору із зарядним пристроєм, пароль доступу 1337;

-договір купівлі- продажу № 25-07/23-2 між ТОВ «Добро-продукти» та ТОВ «Агромакс Транс» на 3 арк;

-договір №247 від 01.06.2023 між ТОВ «Н-ВЕКТОР» та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір №1010723 від 01.07.2023 між ТОВ «Н-ВЕКТОР» та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір купівлі-продажу нафтопродуктів №6/06-23 від 29.06.2023 між ТОВ «ДЖЕТ МОУШЕН» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 5 арк;

-договір купівлі-продажу обладнання №04-07/23 від 04.07.2023 між ТРВ «ЛАСКО ТРЕЙД» та ТОВ «Агромакс Транс» на 7 арк;

-договір №28/07 від 29=8.07.2023 між ФОП « ОСОБА_7 » та ТОВ «Агромакс Транс» на 4 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №014723 від 14.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 6 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №0250723 від 25.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 5 арк;

-договір поставки сільськогосподарської продукції №284 від 28.07.2023 між ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 6 арк;

-2 ( другі) сторінки договорів між ТОВ « АГРОМАКС ТРАНС» та ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» у кількості 2 шт;

-рахунок на оплату від ТОВ «КАЛЬТАР ПРОДУКТ» у кількості 3 шт;

-договір купівлі-продажу обладнання № 4-1-5-3 між ТОВ «ПРОВІАНТ ЛДТ» та ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» на 7 арк;

-договір перевезення №27/04/2023 від 27 квітня 2023 між ТОВ «ЕНЕРГОСІСТЕМС» та ТОВ «МУСТАНГ ТРАНС» на 8 арк;

-товаро-транспортна накладна №10,№11 від 01.08.2023, замовник ТОВ «АГРОМАКС ТРАНС» у кількості 2 шт;

-флеш-носій з написом: «MICRODRIVE» об`ємом 32 Гб, який знаходився у пакеті з написом: «ВИЯЗЛОВСКАЯ»;

-грошові кошти загальною вартістю 980 доларів США, які знаходяться в аркуші паперу з написом: «980»;

-номіналом 100 доларів США: FF60429672C; F6 DJ 0330592KA; AB42952607V; AB89724118J;

-номіналом 50 доларів США: PB86386571A; MJ46276409A; MH18637669A; PE62787501A; ML02073224A; MB0333316B; MJ48029437A GE 44265248 A;

-номіналом 20 доларів США: JL59513497E; PG60458967C; IB46356299D; IF27732728D; JE86257163C; PB01500257 A; MI09855536 A; MB 68791386 J;IB 72596843D;

-виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ТОВ « ОРГАНІК ПАРТНЕР», відповідно до якого є керівником є ОСОБА_4 на 1 арк;

-опис документів, що надаються державному реєстратору ТОВ «ОРГАНІК ПАРТНЕР» на 1 арк;

-печатку ТОВ «ОРГАНІК ПАРТНЕР» код: 40318658;

-печатку ТОВ «БІЛАГРО» ідентифікаційний код: 32353457;

-печатку ТОВ «ДЖЕТ МОУШЕН», код.: 43321082;

-печатку ТОВ «Н-ВЕКТОР», код: 43435133;

-печатку ТОВ «ЛАСКО ТРЕЙД», ідентифікаційний код: 44924995;

-печатку ТОВ «ПРОВІАНТ ЛТД», код: 44577904;

-печатку ТОВ «ДОБРО ПРОДУКТ», код: 44546897;

-мобільний телефон марки «Apple Іphone», imei 1: НОМЕР_1 ; imei 2: НОМЕР_2 , в якому знаходиться сім-карта оператора «Київстар» з абонентським номером: НОМЕР_3 .

Виконання ухвали покласти на прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 .

Відповідно до ст.175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Відповідно до ч.1 ст.174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти діб з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м. Одеси
Дата ухвалення рішення21.09.2023
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу114052183
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —947/29873/23

Ухвала від 29.11.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 13.11.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 13.11.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 27.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 27.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 20.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 11.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 11.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 09.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 09.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні