Ухвала
від 29.03.2010 по справі 2-10-10
РОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

      Справа № 2-10  

  2010 року  

У Х В А Л А  

про залишення позовної заяви  без розгляду  

 29 березня 2010 року                                                смт Розівка

     Розівський районний суд Запорізької області в складі:

головуючого судді Кущ Т.М.

при секретарі судового засідання Паніній Н.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Розівського районного суду Запорізької області цивільну справу за позовною заявою публічного  акціонерного товариства  «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» в особі  Лівобережного безбалансового відділення філії «Відділення Промінвестбанку в м. Запоріжжі» (далі за текстом – Позивач) до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет застави в рахунок погашення заборгованості за кредитним договором, -    

  В С Т А Н О В И В :  

 20 січня  2010 року позовна заява надійшла до Розівського районного суду Запорізької області.

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1, в якому в рахунок погашення заборгованості  за кредитним договором № 11-08 К/Л  (далі за текстом - Кредитний договір), укладеного між позивачем та приватним підприємством «Розагроснаб» (далі за текстом -  ПП «Розагроснаб») 01 квітня 2007 року із змінами від 07 травня 2008 року, 16 лютого 2009 року та 28 травня 2009 року, заявив вимогу про звернення стягнення на заставлене майно, яке є власністю майнового поручителя ОСОБА_1 – відповідача по справі,  посилаючись на те, що ПП «Розагроснаб» не виконує зобов»язання за Кредитним договором  та станом на 13 січня 2010 року має заборгованість в розмірі 528100,30 грн. Крім того, Позивач просив стягнути на свою користь з Відповідача суму понесених судових витрат у зв»язку з пред»явленням позову до суду.  

Ухвалою суду від 29 січня 2010 року провадження у зазначеній справі відкрито.

В ході розгляду справи по суті позивачем були уточнені позовні вимоги та в рахунок погашення заборгованості  за Кредитним договором позивач заявив вимогу про звернення стягнення на заставлене майно, яке є власністю майнового поручителя ОСОБА_1 – відповідача по справі,  оскільки ПП «Розагроснаб» станом на 15 березня 2010 року має заборгованість в розмірі 88197,37 грн. Крім того, Позивач просив стягнути на свою користь з Відповідача суму понесених судових витрат .

В судове засідання, призначене на 02 березня 2010 року, позивач не з’явився, хоча про час та місце проведення судового засідання був повідомлений належним чином, про що свідчить розписка про одержання судової повістки, причину неявки свого представника суду не повідомив,  заяв про відкладення розгляду справи чи розгляд справи за відсутності представника позивача до суду не надходило, у зв’язку з чим судовий розгляд справи було відкладено у зв’язку з першою неявкою позивача.

 29 березня 2010 року позивач  в судове засідання повторно не з’явився,  про час та місце проведення судового засідання був повідомлений належним чином, про що свідчить розписка про одержання судової повістки, причину неявки  свого представника суду не повідомив, заяв про відкладення розгляду справи чи про розгляд справи за відсутності представника позивача до суду не надходило.

 Суд, вивчивши матеріали справи, прийшов до висновку, що вищевказана позовна заява підлягає залишенню без розгляду, оскільки належним чином повідомлений  позивач повторно не з’явився в судове засідання та повторно не повідомив про причини  неявки. Крім того, заяв про відкладення розгляду справи чи про розгляд справи за відсутності позивача до суду не надходило.

 На підставі викладеного, керуючись ч.3 ст. 169, п.3 ч.1 ст.207 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :  

 Позовну заяву публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» в особі  Лівобережного безбалансового відділення філії «Відділення Промінвестбанку в м. Запоріжжі» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет застави в рахунок погашення заборгованості за кредитним договором, - залишити без розгляду.

Роз’яснити, що позивач має право повторно звернутися до суду з такою ж заявою після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду.

 Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в Апеляційний суд Запорізької області через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали заяви про апеляційне оскарження і поданням після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції.

  Суддя:       Т.М. Кущ  

СудРозівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення29.03.2010
Оприлюднено11.10.2010
Номер документу11434404
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-10-10

Ухвала від 30.12.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Ходоровський Б. В.

Рішення від 30.12.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Ходоровський Б. В.

Ухвала від 03.02.2010

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Фісун Н. В.

Рішення від 10.11.2010

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Клочко Олександр Володимирович

Ухвала від 01.10.2010

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Антонюк Василь Васильович

Ухвала від 29.03.2010

Цивільне

Розівський районний суд Запорізької області

Кущ Тетяна Миколаївна

Рішення від 12.08.2010

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Громов Ілля Борисович

Рішення від 20.07.2010

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Полтавець Лариса Дмитрівна

Рішення від 28.05.2010

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов Олександр Сергійович

Рішення від 01.06.2010

Цивільне

Ленінський районний суд Автономної Республіки Крим

Кондрак Наталя Йосифівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні