Ухвала
від 17.11.2023 по справі 464/5007/23
СИХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №464/5007/23

пр № 2/464/1431/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

(вступна та резолютивна частини)

17 листопада 2023 року м. Львів

Сихівський районний суд м. Львова

в складі: головуючої судді Сабари Л.В.,

секретаря судового засідання Андрушко Н.М.,

за участі: прокурора Рогожнікової Н.Б.,

представника позивача Жуган І.О.,

представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Львівський іподром» Цибака О.В.,

представника відповідача ОСОБА_1 Білика П.В.,

представника третьої особи Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Жуган І.О.,

розглянувши в відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом заступника керівника Львівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Приватного акціонерного товариства «Львівський іподром», ОСОБА_1 , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Лаврика Ярослава Михайловича, державного реєстратора Стрихар Марти Ігорівни, про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном шляхом скасування в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно державної реєстрації прав приватної власності, визнання договору купівлі- продажу недійсним, клопотання представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Іподром» Цибака Ореста Володимировича про залишення позову без розгляду, про закриття провадження, клопотання представника відповідача ОСОБА_1 ОСОБА_2 про зупинення провадження у цивільній справі,

встановив:

відповідно до положень ч. 6 ст. 259 ЦПК України у виняткових випадках, залежно від складності справи, складання повного тексту ухвали може бути відкладено на строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частин ухвали.

Беручи до уваги, що складання повного тексту ухвали вимагає значного часу, суд прийшов до переконання про проголошення вступної та резолютивної частин ухвали, відклавши складання повного тексту ухвали до п`яти днів.

На підставі вищевикладеного, керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд,

постановив:

у задоволенні клопотання представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Іподром» Цибака Ореста Володимировича про залишення позову без розгляду в частині відмовити.

У задоволенні клопотання представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Іподром» Цибака Ореста Володимировича про закриття провадження в частині відмовити.

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом заступника керівника Львівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Приватного акціонерного товариства «Львівський іподром», ОСОБА_1 , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Лаврика Ярослава Михайловича, державного реєстратора Стрихар Марти Ігорівни, про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном шляхом скасування в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно державної реєстрації прав приватної власності, визнання договору купівлі- продажу недійсним до судового розгляду по суті на 15.00год.21грудня 2023року у залі судового засідання у приміщенні Сихівського районного суду м. Львова (79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2, 4 поверх, 413 кабінет).

Про час і місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http:// http://shi.lv.court.gov.ua.

Ухвала набирає сили негайно після її підписання та оскарженню не підлягає.

Головуюча Сабара Л.В.

Дата ухвалення рішення17.11.2023
Оприлюднено20.11.2023
Номер документу114990448
СудочинствоЦивільне
Сутьзупинення провадження у цивільній справі

Судовий реєстр по справі —464/5007/23

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Осіян Олексій Миколайович

Постанова від 12.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Сабара Л. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Сабара Л. В.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Сабара Л. В.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Сабара Л. В.

Постанова від 09.11.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні