Ухвала
від 17.11.2023 по справі 527/2839/23
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/2839/23

провадження № 2/527/820/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

17 листопада 2023 року м. Глобине

Глобинський районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Левицької Т.В., вивчивши матеріали позовної заяви заступника керівника Полтавської обласної прокуратури Іллі Титарчука, в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області до виконавчого комітету Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, ОСОБА_1 про визнання недійсним договору поставки та застосування наслідків його недійсності,

ВСТАНОВИВ:

02 листопада 2023 року позивач звернувся до суду з вищевказаною позовною заявою.

Ухвалою Глобинського районного суду Полтавської області від 03 листопада 2023 року позовну заяву заступника керівника Полтавської обласної прокуратури Іллі Титарчука, в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області до виконавчого комітету Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, ОСОБА_1 про визнання недійсним договору поставки та застосування наслідків його недійсності - залишено без руху. Надано позивачу строк для усунення недоліків п`ять днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

14листопада 2023року через канцелярію суду надійшла заява щодо виконання ухвали суду про залишення позовної заяви без руху.

Як вбачається із відповіді №325787 від 16.11.2023 з Єдиного державного демографічного реєстру сформованого засобами підсистеми ЄСІТС «Електронний суд» за запитом від 16.11.2023, місце проживання, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 .

Позовна заява подана з додержанням предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції, підсудна Глобинському районному суду Полтавської області, відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до положень ч. 3ст. 274 ЦПК Українисуд вважає за необхідне розглядати справу за правилами загального позовного провадження, тому суд розпочинає підготовче провадження та призначає підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.187 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Полтавської обласної прокуратури Іллі Титарчука (місцезнаходження: 36020, м. Полтава, вул. 1100-річчя Полтави,7), в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області до виконавчого комітету Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області (місцезнаходження: 39071, Полтавська область, Кременчуцький район, смт Градизьк, вул. Київська, 51), ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_2 ) про визнання недійсним договору поставки та застосування наслідків його недійсності.

Розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у цивільній справі в приміщенні Глобинського районного суду Полтавської області (Полтавська область, Кременчуцький район, м. Глобине, вул. Центральна, 183/23) на 10.00год. 13 грудня 2023 року.

Роз`яснити відповідачам їх право у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали подати:

- відзив на позовну заяву до якого додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються його заперечення, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи;

- зустрічний позов.

Роз`яснити позивачу його право в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву подати відповідь на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачам їх право в п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив подати на неї свої заперечення, а також документи, що підтверджують надіслання заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Копію даної ухвали про відкриття провадження у справі за вищевказаною позовною заявою невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати відповідачам по справі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://gl.pl.court.gov.ua/sud1604/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Т. В. Левицька

СудГлобинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення17.11.2023
Оприлюднено21.11.2023
Номер документу115010942
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —527/2839/23

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні