Ухвала
від 03.01.2024 по справі 2-2234/11
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


Справа № 2-2234/11

Апеляційне провадження

№ 22-ц/824/2990/2024

У Х В А Л А

3 січня 2024року Київський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

судді-доповідача Рейнарт І.М.

суддів Кирилюк Г.М., Ящук Т.І.

перевіривши виконання вимог статей 352, 354, 356 ЦПК України за апеляційними скаргами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» та представника приватного виконавця виконавчого округу міста Києва ОСОБА_1 - адвоката Раковець Ольги Олегівни на ухвалу Святошинського районного суду міста Києва від 24 листопада 2023 року у цивільній справі за скаргою ОСОБА_2 на дії приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського Івана Володимировича, заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп»,

встановив:

ухвалою Святошинського районного суду міста Києва від 24 листопада 2023 року скаргу задоволено.

На вказану ухвалу суду 4 грудня 2023 року ТОВ «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» направило поштовим зв`язком апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду, яка надійшла до суду 12 грудня 2023 року.

15 грудня 2023 року матеріали справи витребуванні із Святошинського районного суду міста Києва.

21 грудня 2023 року представник приватного виконавця виконавчого округу міста Києва ОСОБА_1 - адвокат Раковець О.О. направила апеляційну скаргу на електронну пошту Київського апеляційного суду, підписану її електронним підписом.

Матеріали справи надійшли до Київського апеляційного суду 28 грудня 2023 року.

У поданій апеляційній скарзі представник приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського І.В. - адвокат Раковець О.О. просить поновити строк на апеляційне оскарження ухвали суду, посилаючись на те, що копію ухвали суду приватним виконавцем отримано 7 грудня 2023 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 354 ЦПК України апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

З матеріалів справи вбачається, що у судовому засіданні 24 листопада 2023 року проголошений повний текст ухвали суду, тому строк на апеляційне оскарження ухвали суду закінчився 11 грудня 2023 року, з врахуванням вихідних днів

Згідно ч. 2 ст. 354 ЦПК України учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Відповідно до супровідного листа, копія ухвали суду направлена на поштову адресу приватного виконавця Жаботинського І.В. 24 листопада 2023 року та ним отримана 6 грудня 2023 року, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення (с.с.160), тому строк на апеляційне оскарження ухвали суду представнику приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського І.В. - адвокату Раковець О.О. підлягає поновленню.

Апеляційні скарги відповідають вимогам ст. 356 ЦПК України, оплачені судовим збором, зарахування якого до спеціального фонду Державного бюджету України перевірено,представником приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського І.В. - адвокатом Раковець О.О. надані докази направлення копії апеляційної скарги іншим учасникам справи,тому перешкод для відкриття апеляційного провадження немає.

Керуючись статтями 354, 359-361 ЦПК України, апеляційний суд

ухвалив:

поновити представнику приватного виконавця виконавчого округу міста Києва ОСОБА_1 - адвокату Раковець Ользі Олегівні строк на апеляційне оскарження ухвали Святошинського районного суду міста Києва від 24 листопада 2023 року.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційними скаргами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» та представника приватного виконавця виконавчого округу міста Києва ОСОБА_1 - адвоката Раковець Ольги Олегівни на ухвалу Святошинського районного суду міста Києва від 24 листопада 2023 року у цивільній справі за скаргою ОСОБА_2 на дії приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського Івана Володимировича, заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп».

Копії ухвали про відкриття апеляційного провадження направити учасникам справи, копію апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» та доданих до них матеріалів направити скаржнику та приватному виконавцю Жаботинському І.В., які мають право подати до апеляційного суду відзив на апеляційну скаргу у письмовій формі протягом п`яти днів з моменту отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, до якого необхідно додати докази надсилання (надання) копії відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

В цей же строк скаржник та ТОВ «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» мають право подати відзив на апеляційну скаргу представника приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Жаботинського І.В. - адвоката Раковець О.О.

Ухвала оскарженню у касаційному порядку не підлягає.

Суддя-доповідач І.М. Рейнарт

Судді Г.М. Кирилюк

Т.І. Ящук

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення03.01.2024
Оприлюднено05.01.2024
Номер документу116096615
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-2234/11

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коломієць Ганна Василівна

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Рейнарт Ійя Матвіївна

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Рейнарт Ійя Матвіївна

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Ухвала від 07.07.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 07.07.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 29.03.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні