Ухвала
від 11.01.2024 по справі 398/4249/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/4249/19

провадження №: 2-зз/398/1/24

УХВАЛА

Іменем України

"11" січня 2024 р. Суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Дубровська Н.М., розглянувши клопотання представника заявника Майнард Наталії Олександрівни пропроведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за заявою ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ТОВ "Юникавто", ТОВ "Укртехгруп-авто", третя особа - Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області, про визнання недійсним договорів комісії та договорів купівлі-продажу транспортного засобу, застосування наслідків недійсності договорів та поділ майна,

В С Т А Н О В И В:

До Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області надійшла справа за за заявою ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ТОВ "Юникавто", ТОВ "Укртехгруп-авто", третя особа - Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області, про визнання недійсним договорів комісії та договорів купівлі-продажу транспортного засобу, застосування наслідків недійсності договорів та поділ майна.

11.01.2024 року до суду надійшло клопотання представника заявника Майнард Н.О. пропроведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи ВКЗ.

Відповідно дост. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи вищевикладене, з метою недопущення порушення права представника позивача на участь в судовому засіданні, суд вважає за можливе задовольнити заяву представника відповідача про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника заявника ОСОБА_4 задовольнити.

Судові засідання по цивільній справі за за заявою ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ТОВ "Юникавто", ТОВ "Укртехгруп-авто", третя особа - Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області, про визнання недійсним договорів комісії та договорів купівлі-продажу транспортного засобу, застосування наслідків недійсності договорів та поділ майна, проводити за участі представника заявника ОСОБА_4 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи ВКЗ.

Попередити, що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача Коноваленка Д.С.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.М.Дубровська

Дата ухвалення рішення11.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116251182
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договорів комісії та договорів купівлі-продажу транспортного засобу, застосування наслідків недійсності договорів та поділ майна

Судовий реєстр по справі —398/4249/19

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Черняк Юлія Валеріївна

Ухвала від 10.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Постанова від 28.07.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Постанова від 28.07.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 12.03.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 22.02.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні