Ухвала
від 27.03.2024 по справі 146/51/24
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"27" березня 2024 р. Справа146/51/24

Провадження2/153/77/24-ц

Ямпільський районний суд Вінницької області

у складі головуючого судді Дзерина М.М.

за участю секретаря судового засідання Поліш Н.А.

представника позивача прокурора Тульчинської окружної

прокуратури Вінницької області - Трембовецького Д.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області у місті Ямпіль Вінницької області цивільну справу за позовомКерівника Тульчинської окружної прокуратури Вінницької областів інтересах Вапнярська селищна рада Тульчинського району Вінницької області до ОСОБА_1 , Приватне підприємство "Фатіма - Агро", треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 , Про витребування земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ямпільського районного суду Вінницької області перебуває на розгляді вищевказана справа.

Ухвалою Ямпільського районного суду Вінницької області від 06 березня 2024 року відкрито загальнепозовне провадженнята призначено підготовче судове засідання.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився та щодо нього відсутні відомості про вручення повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Представник позивача прокурор Тульчинської окружної прокуратури Вінницької області Трембовецький Д.В. в судовому засіданні не заперечував щодо відкладення розгляду справи у зв`язку із неявкою відповідача ОСОБА_1 та відсутністю відомостей про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Представник відповідача Приватного підприємства "Фатіма - Агро" в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: представник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_2 в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи у судовому засіданні у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Приймаючи до уваги те, що відповідач в судове засідання не з`явився та щодо нього відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання. З метою об`єктивного розгляду справи та реалізації прав сторін у судовому засіданні, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи та здійснити повторний виклик сторін.

Керуючись ст.ст. 223, 258,260, 261 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ :

Відкласти розгляд справи за позовом Керівника Тульчинської окружної прокуратуриВінницької областів інтересах Вапнярська селищна рада Тульчинського району Вінницької області до ОСОБА_1 , Приватне підприємство "Фатіма - Агро", треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 , Про витребування земельної ділянки, на 29 травня 2024 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області (вул.Свободи,116 м.Ямпіль, Вінницької області).

Учасників справи повідомити про дату, час та місце розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: М.М.Дзерин

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117934190
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —146/51/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Скаковська І. В.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні