Ухвала
від 04.04.2024 по справі 935/1556/23
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/1556/23

Провадження № 2/935/104/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

04 квітня 2024 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

зі секретарем судових засідань - Кумечко С.М.,

за участі сторін:

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Коростишів цивільну справу за позовом керівника Коростишівської окружної прокуратури Житомирської області, яка подана в інтересах держави в особі: Харитонівської сільської ради до ОСОБА_3 про стягнення майнової шкоди, -

У С Т А Н О В И В :

Позивач, керівник Коростишівської окружної прокуратури, звернувсь до суду в інтересах держави в особі: Харитонівської сільської ради з позовом до відповідача ОСОБА_3 про стягнення майнової шкоди.

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 07.06.2023 відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення ( виклику).

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 26.09.2023 призначено судове засідання з викликом сторін.

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 30.10.2023 здійснено перехід з розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання.

В підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 позовні вимоги підтримала в повному обсязі та просила їх задовольнити, просила призначити справу до розгляду по суті, інших заяв та клопотань не подавали.

В підготовче судове засідання представник Харитонівської сільської ради не з`явивсь, про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлені належним чином. До суду, направили клопотання, відповідно до якого просили здійснювати розгляд справи за відсутності їх представника, позовні вимоги підтримують в повному обсязі та просили їх задовольнити. Інших-заяв та клопотань від останніх не надходило.

В підготовчому судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 , щодо позовних вимог заперечив, в їх задоволенні просив відмовити. До суду подали відзив щодо позовних вимог.

Представником відповідача ОСОБА_2 , 30.10.2023 р. подано клопотання про залишення позову без розгляду, розгляд якого просив здійснювати на стадії розгляду по суті.

До суду, позивачем подано відповідь на відзив та заперечення щодо клопотання представника відповідача.

Інших заяв та клопотань ввід сторін не надійшло.

В ході підготовчого провадження проведено підготовчі дії передбачені статтями 189-199 ЦПК України, розглянуті питання визначені ч. 2 ст. 197 ЦПК України,спір між сторонами не врегульовано. Підстав для залишення позову без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття такого не має, від сторін не надійшло заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову, інших заяв чи клопотань, вирішення яких унеможливлює закриття підготовчого провадження до суду не надійшло.

Відтак наявні підстави закриття підготовчого провадження та призначення справи для розгляду по суті на підставі ч. 2 ст.197, п. 3 ч. 2 ст.200 ЦПК України.

На підставі п. 16 ч. 2ст. 197 ЦПК України, суд також встановлює порядок дослідження доказів, з`ясування обставин та порядок дослідження доказів.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Підготовче провадження у справі за позовом керівника Коростишівськоїокружної прокуратуриЖитомирської області,яка поданав інтересахдержави вособі:Харитонівської сільськоїради до ОСОБА_3 простягнення майновоїшкоди - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 10год.00хв.23травня 2024року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

У судовезасідання длярозгляду справипо сутівикликати сторони.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень та порядок дослідження доказів: пояснення учасників справи, дослідження письмових доказів.

Повідомити сторони,що вониможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядаєтьсяна офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни http://court.gov.ua/в мережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118164922
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення майнової шкоди

Судовий реєстр по справі —935/1556/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні