Ухвала
від 26.04.2011 по справі 53/217
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

26.04.11 Справа № 53/217.

Суддя Грєхова О.А. розгляну вши позовну заяву Приватног о акціонерного товариства "С К "АХА Україна"

до Закритого акціонерног о товариства "Українсько-рос ійська Акціонерна страхова к омпанія "Авіоніка"

про стягнення боргу 7725,20 грн визнавши подані матеріали до статніми для прийняття позов ної заяви до розгляду.

Позивач разом з позовною за явою подав клопотання про за лучення до участі у справі в я кості третьої особи, яка не за являє самостійних вимог на п редмет спору, на сороні відпо відача ОСОБА_1 винуватого в ДТП.

При дослідженні матеріалі в позовної заяви суд прийшов до висновку про задоволення клопотання позивача та залу чення до участі у справі в яко сті третьої особи, яка не заяв ляє самостійних вимог на пре дмет спору, на сороні відпові дача ОСОБА_1 в ДТП.

Відповідно до ст. 27 Господар ського кодексу України треті особи, які не заявляють самос тійних вимог на предмет спор у, можуть вступити у справу на стороні позивача або відпов ідача до прийняття рішення г осподарським судом, якщо ріш ення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторі н. Їх може бути залучено до уча сті у справі також за клопота нням сторін, прокурора або з і ніціативи господарського су ду.

Керуючись ст.ст. 27, 64, 65 Господ арського процесуального код ексу України

УХВАЛИЛА:

1. Порушити провадження у с праві та прийняти позовну за яву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 27.05.11 о 10:50 год. Засідання відбудеться у приміщенні су ду в кімнаті №52-1.

3. Зобов'язати:

3.1. Позивача - подати д овідку за підписами керівник а та головного бухгалтера пр о залишкову суму боргу відпо відача на дату винесення ціє ї ухвали в межах, заявлених по зовних вимог; довідку про вкл ючення до ЄДРПОУ відповідача станом на час винесення цієї ухвали (для чого необхідно зв ернутись до Головного міжрег іонального управління стати стики у м.Києві за адресою: м. К иїв, вул. Еспланадна, 4-6, тел. 287-51-44, або до Київського міського у правління статистики за адре сою: м. Київ, вул. Тургенівська ,71, тел. 486-71-38) та позивача; оригіна ли документів, копії яких дод ані до позовної заяви (для огл яду); надати суду докази напра влення заяви про регресні ви моги № 10/149 від 25.06.2010 відповідачу, н адати суду докази повідомлен ня відповідача чи/або винува ту особу про проведення авто товарознавчого дослідження .

3.2. Відповідача - подати письмовий відзив на позов з н аданням доказів, що стверджу ють викладені в ньому обстав ини; довідку з органу статист ики про внесення до Єдиного д ержавного реєстру підприємс тв та організацій України станом на день винесення ухв али, відомості про наявніс ть рахунків в кредитних уста новах.

4. Залучити до участі у роз гляді справи у відповідно сті до ст. 27 ГПК України в якост і третьої особи без самостій них вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА _1 (АДРЕСА_1).

5. Зобов' язати третю осо бу надати: оригінали і нал ежним чином засвідчені копії статуту (положення), свідоцтв а про державну реєстрацію (пе ререєстрацію); письмові пояс нення на позов із зазначення м доказів, що підтверджують в икладені в поясненні обстави ни, та нормативно-правового о бґрунтування своїх пояснень ; документи, що підтверджують пояснення на позов (оригінал и для огляду, належним чином з асвідчені копії - до матеріа лів справи).

6. Зобов'язати сторони п овідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або інш ого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господа рський спір, справи зі спору м іж сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підс тав, повідомити суд, чи не вирі шувався раніше такий же спір між сторонами цієї справи, пр о цей же предмет і з тих же під став.

7. Зобов'язати сторони напра вити своїх представників в с удове засідання, надавши їм в ідповідні довіреності, які б удуть залучені до матеріалів справи.

8. Попередити сторони про ві дповідальність за ухилення в ід вчинення дій покладених г осподарським судом на сторон у, передбачену п. 5 ст. 83 ГПК Укра їни, про можливість розгляду справи відповідно до положе нь ст. 75 ГПК України за наявним и у ній матеріалами, а також по зивача - про зміст норм п. 5 ч. 1 ст . 81 ГПК України.

Суддя О. А. Грєхова

З урахуванням порядку д опуску в приміщення Господар ського суду міста Києва пред ставникам рекомендується пр ибувати не пізніше 20 хвилин до початку судового засідання.

Дата ухвалення рішення26.04.2011
Оприлюднено29.04.2011
Номер документу15100192
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —53/217

Ухвала від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Прохоров С.А.

Ухвала від 30.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Прохоров С.А.

Рішення від 04.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Рішення від 12.10.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Прохоров С.А.

Рішення від 12.06.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Рішення від 18.08.2008

Господарське

Господарський суд Харківської області

Прохоров С.А.

Рішення від 17.08.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Прохоров С.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні