Постанова
від 11.06.2009 по справі 4-160
ВІЙСЬКОВИЙ МІСЦЕВИЙ СУД КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ

№ 4-160

ПОСТАНОВА

11 червня 2009 року м. Київ

Голова військового місцев ого суду Київського гарнізон у полковник юстиції ПРИСЯЖНЮ К О.Б., за участю старшого прок урора відділу військової про куратури Центрального регіо ну України підполковника юст иції КОНЕЦУЛА Р.В., розглянувш и подання слідчого в особлив о важливих справах військово ї прокуратури Центрального р егіону України капітана юсти ції Коваля І.П. про надання доз волу на проведення обшуку за місцем знаходження офісу ТО В «Міжнародний центр інновац ійних технологій», -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в особливо важлив их справах військової прокур атури Центрального регіону У країни за згодою заступника військового прокурора Центр ального регіону України, зве рнувся до суду з поданням про надання дозволу на проведен ня обшуку за місцем знаходже ння офісу ТОВ «Міжнародний ц ентр інноваційних технологі й» (код ЄДРПОУ 35856672) за адресою: м . Харків, проспект Правди, буд. 5, а саме офіс який спільно з ТО В «Міжнародний центр інновац ійних технологій» займає при ватний нотаріус Харківськог о нотаріального округа ОСО БА_1.

При цьому старший слідчий п осилається на те, що військов ою прокуратурою Центральног о регіону України розслідуєт ься кримінальна справа № 09405004 з а фактом зловживання посадов ими особами державного підпр иємства Міністерства оборон и України «Укроборонпостача льник» службовим становищем та службового підроблення, щ о спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передб ачених ч.2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК Укра їни.

У ході досудового слідства встановлено, що внаслідок не законних дій службових осіб ДП МОУ «Укроборонпостачальн ик», в порушення чинного зако нодавства України, в інтерес ах ТОВ «Кордель» без погодже ння із власником майна, в особ і Міністерства оборони Украї ни, з володіння держави, відчу жено нежитлову будівлю загал ьною площею 1380, 9 кв. метрів, яка р озташована за адресою: м. Київ , вул. Мельникова, буд. 81, що спри чинило тяжкі наслідки.

У ході досудового слідства до прокуратури регіону неод норазово викликались для доп иту як свідки службові особи ТОВ «Міжнародний центр інно ваційних технологій», яким т акож повідомлено про необхід ність видачі, на відповідну п останову слідчого від 13 квітн я 2009 року, оригіналів документ ів, що стали підставою для офо рмлення цим підприємством пр ава власності на вищевказане нерухоме майно та придбання його у ТОВ «Кордель», на що ос танні вимоги органів прокура тури ігнорували та на допити не з' являлись.

Старший прокурор відділу в ійськової прокуратури Центр ального регіону України в су довому засіданні підтримав п одання.

Вивчивши матеріали справи , подання, заслухавши думку ст аршого прокурора відділу вій ськової прокуратури Централ ьного регіону України, вважа ю, що подання є обгрунтованим та таким, що підлягає задовол енню, оскільки за місцем знах одження офісу ТОВ «Міжнародн ий центр інноваційних технол огій» (код ЄДРПОУ 35856672) за адресо ю: м. Харків, проспект Правди, б уд. 5, а саме офіс який спільно з ТОВ «Міжнародний центр інно ваційних технологій» займає приватний нотаріус Харківсь кого нотаріального округа ОСОБА_1, що одночасно з чим м оже використовуватись співп рацівниками цього підприємс тва як житло, можуть знаходит ись документи та предмети, як і мають значення для встанов лення істини у справі.

Враховуючи викладене, кер уючись вимогами ст. 177 КПК Укра їни, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання слідчого в особли во важливих справах військов ої прокуратури Центрального регіону України капітана юс тиції Коваля І.П.- задовольнит и.

Провести обшук за місцем зн аходження офісу ТОВ «Міжнаро дний центр інноваційних техн ологій» (код ЄДРПОУ 35856672) за адре сою: м. Харків, проспект Правди , буд. 5, а саме офіс який спільно з ТОВ «Міжнародний центр інн оваційних технологій» займа є приватний нотаріус Харківс ького нотаріального округа ОСОБА_1.

Постанова оскарженню не п ідлягає.

Дата ухвалення рішення11.06.2009
Оприлюднено10.05.2011
Номер документу15119997
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-160

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 28.04.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Гончарук В. М.

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 01.12.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Юрій Валентинович

Постанова від 23.11.2010

Кримінальне

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

Ходак Сергій Костянтинович

Постанова від 01.12.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Юрій Валентинович

Постанова від 02.12.2010

Кримінальне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Бурлака Оксана Володимирівна

Постанова від 23.11.2010

Кримінальне

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

Ходак Сергій Костянтинович

Постанова від 07.10.2010

Кримінальне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Ткаченко Ігор Миколайович

Постанова від 21.09.2010

Кримінальне

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області

Клімик Костянтин Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні