Постанова
від 11.06.2009 по справі 4-160
ВІЙСЬКОВИЙ МІСЦЕВИЙ СУД КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ

№ 4-160

ПОСТАНОВА

11 червня 2009 року м. Київ

Голова військового місцевого суду Київського гарнізону полковник юстиції ПРИСЯЖНЮК О.Б., за участю старшого прокурора відділу військової прокуратури Центрального регіону України підполковника юстиції КОНЕЦУЛА Р.В., розглянувши подання слідчого в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України капітана юстиції Коваля І.П. про надання дозволу на проведення обшуку за місцем знаходження офісу ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій», -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України за згодою заступника військового прокурора Центрального регіону України, звернувся до суду з поданням про надання дозволу на проведення обшуку за місцем знаходження офісу ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» (код ЄДРПОУ 35856672) за адресою: м. Харків, проспект Правди, буд. 5, а саме офіс який спільно з ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» займає приватний нотаріус Харківського нотаріального округа ОСОБА_1.

При цьому старший слідчий посилається на те, що військовою прокуратурою Центрального регіону України розслідується кримінальна справа № 09405004 за фактом зловживання посадовими особами державного підприємства Міністерства оборони України «Укроборонпостачальник» службовим становищем та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України.

У ході досудового слідства встановлено, що внаслідок незаконних дій службових осіб ДП МОУ «Укроборонпостачальник», в порушення чинного законодавства України, в інтересах ТОВ «Кордель» без погодження із власником майна, в особі Міністерства оборони України, з володіння держави, відчужено нежитлову будівлю загальною площею 1380, 9 кв. метрів, яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, буд. 81, що спричинило тяжкі наслідки.

У ході досудового слідства до прокуратури регіону неодноразово викликались для допиту як свідки службові особи ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій», яким також повідомлено про необхідність видачі, на відповідну постанову слідчого від 13 квітня 2009 року, оригіналів документів, що стали підставою для оформлення цим підприємством права власності на вищевказане нерухоме майно та придбання його у ТОВ «Кордель», на що останні вимоги органів прокуратури ігнорували та на допити не зявлялись.

Старший прокурор відділу військової прокуратури Центрального регіону України в судовому засіданні підтримав подання.

Вивчивши матеріали справи, подання, заслухавши думку старшого прокурора відділу військової прокуратури Центрального регіону України, вважаю, що подання є обгрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки за місцем знаходження офісу ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» (код ЄДРПОУ 35856672) за адресою: м. Харків, проспект Правди, буд. 5, а саме офіс який спільно з ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» займає приватний нотаріус Харківського нотаріального округа ОСОБА_1, що одночасно з чим може використовуватись співпрацівниками цього підприємства як житло, можуть знаходитись документи та предмети, які мають значення для встановлення істини у справі.

Враховуючи викладене, керуючись вимогами ст. 177 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання слідчого в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України капітана юстиції Коваля І.П.- задовольнити.

Провести обшук за місцем знаходження офісу ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» (код ЄДРПОУ 35856672) за адресою: м. Харків, проспект Правди, буд. 5, а саме офіс який спільно з ТОВ «Міжнародний центр інноваційних технологій» займає приватний нотаріус Харківського нотаріального округа ОСОБА_1.

Постанова оскарженню не підлягає.

Дата ухвалення рішення11.06.2009
Оприлюднено23.12.2022
Номер документу15982094
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-160

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 28.04.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Гончарук В. М.

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 01.12.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Юрій Валентинович

Постанова від 23.11.2010

Кримінальне

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

Ходак Сергій Костянтинович

Постанова від 01.12.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Юрій Валентинович

Постанова від 02.12.2010

Кримінальне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Бурлака Оксана Володимирівна

Постанова від 23.11.2010

Кримінальне

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

Ходак Сергій Костянтинович

Постанова від 07.10.2010

Кримінальне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Ткаченко Ігор Миколайович

Постанова від 21.09.2010

Кримінальне

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області

Клімик Костянтин Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні