Ухвала
від 16.06.2011 по справі 17/68-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХ ВАЛА

"16" червня 2011 р. Справ а № 17/68-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліної Т.Г., при секрет арі Чумаченко М.М., розглянувш и справу

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Глобалстоксервіс" м. Київ

до: Товариства з обмеже ною відповідальністю "Папірт ехнотрейд" м. Цюрупинськ, Херс онської області

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора - ОСОБА_1 д ов. б/н від 08.11.10р. - "Глобалстоксер віс",

- ОСОБА_1 дов. б/н від 15.09.10р. - Т ОВ "Стокхолл",

- ОСОБА_2 довір. у справі - П АТ "Кредитпромбанк",

- ОСОБА_3, дов. № 883/10 від 11.10.2010р. - ПАТ "Альфа-Банк",

- ТОВ "Технолінк", ОСОБА_4, д ов. № 1 від 24.05.2011р.

- ОСОБА_9,

- ФССНВПЗ в Цюрупинському ра йоні - ОСОБА_5, довір. № 05-23-5-7/98 в ід 24.01.2011р.

- ДПІ у Цюрупинському р-ні - ОСОБА_6, дов. № 34/10/10-008 від 10.01.2011 р.

від боржника - ОСОБА_7 дов . № 1 від 05.01.2011р.

розпорядник майна арбітра жний керуючий Сорока Л.М.

в с т а н о в и в:

Ухвалою господарсько го суду Херсонської області від 26.03.2010 суд порушив провадже ння по справі № 17/68-Б-10 про банкру тство Товариства з обмеженою відповідальністю "Папіртехн отрейд" за заявою ініціюючог о кредитора Товариства з обм еженою відповідальністю "Гло балстоксервіс".

Ухвалою суду від 15.04.2010р. суд ви значив розмір вимог ініціююч ого кредитора та зобов'язав в 10-ти денний термін подати до о фіційних друкованих органів оголошення про порушення сп рави про банкрутство Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Папіртехнотрейд" та при мірник газети з надруковани м оголошенням надати до суду .

Пунктом 3 зазначеної ухвали введено процедури розпорядж ення майном боржника та приз начено розпорядником майна а рбітражного керуючого Харик а Г.М.

Ухвалою суду від 17.12.2010р. задов олено клопотання арбітражно го керуючого Харика Г.М. про до строкове припинення його обо в'язків розпорядника майна б оржника та призначено розпор ядником майна боржника арбі тражного керуючого Сороку Л .М.

До суду супровідним листом надано примірник газети „Го лос України" №80-81(4830-4831) від 30.04.2010р. де опубліковано оголошення про порушення справи про банкру тство товариства з обмежено ю відповідальністю "Папіртех нотрейд".

Ухвалами суду розгляд спра ви було відкладено для надан ня розпорядником майна реєст ру вимог кредиторів та усуне ння розбіжностей між кредито рами.

У попередньому засіданні г осподарський суд розгля дає реєстр вимог кр едиторів, вимоги кредиторів, щодо яких були заперечення б оржника і які не були включені розпо рядником м айна до реєстру вимог кредит орів.

За результатами розгляду г осподарський суд виносить ух валу, в якій зазначається роз мір визнаних судом вимог кре диторів, які включаються роз порядником майна до реєстру вимог кредиторів, та признач ається дата прове дення збор ів кредиторів.

Реєстр вимог кредиторів по винен включати усі визнані с удом вимоги кредиторів.

У реєстрі вимог кредиторів повинні міститися відомос т і про кожного кредитора, розм ір його вимог за грошовими зо бов'язаннями чи зобов'язання ми щодо сплати страхових вне сків на загальнообов'язкове державне пенсійне страху ван ня та інші види загальнообов 'язкового державного соціаль ного страхування, податків і зборів (обов'язкових платежі в), черговість задоволення ко жної вимоги, окремо розмір не устойки (штрафу, пені).

Ухвала є підставою для визн ачення кількості голосів, як і належать кожному кредитору при прийнятті рішення на збо рах (комітеті) кредиторів.

Розпорядником майна нада но для розгляду реєстр вимог кредиторів.

Відповідно до пункту 1 статт і 14 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня порушення провадження у спр аві про банкрутство боржника , протягом 30 днів від дня опубл ікування в офіційному друков аному органі оголошення про порушення провадження у спр аві про банкрутство зобов'яз ані подати до господарськог о суду письмові заяви з вимо гами до боржника разом з доку ментами, що підтверджують з аявлені вимоги ( факт їх наяв ності, безспірності, час їх в иникнення, розмір тощо ).

З дня опублікування оголош ення ( газета “Голос України" № 80-81 від 30.04.2010р.) до суду надійшли заяви: Цюрупинського районн ого центру зайнятості, Відді лення Виконавчої дирекція Фо нду соціального страхуванн я від нещасних випадків на ви робництві та професійних зах ворювань в України в Цюрупин ському районі Херсонської об ласті, ПАТ " Альфа-Банк", ТОВ "Гот ельний оздоровчий комплекс", ТОВ "Техностартсервіс", ТОВ " А стексервіс", ТОВ " Стоктайм", ТО В " Технолінк", ВАТ "Херсон-Дніп ромісто", ТОВ" Реалінвестсерв іс", ТОВ "Ерфольг-Україна", ТОВ "П ромбізнес", ТОВ "Цюрупинський паперовий комбінат", ВАТ ГК " Б ригантина", Виконавча дирекц ія Херсонського обласного ві дділення Фонду соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності, ТОВ " Стокх олл", ПП "Стивідорна компанія " Херсонський морський термін ал", ТОВ " Юрком-Перспектива", ТО В Перша офтальмологічна клін іка, Подольський Б.О., ТОВ " Глоб алстоксервіс", Компанія "ФЕДВ ЕЙЗ МЕНЕДЖМЕНТ ЛІМІТЕД", Комп анія "НОРСМЕД ХОЛДИНГЗ ЛІМІТ ЕД", ХФ ПАТ"Кредитпромбанк", О СОБА_9

Відповідно до статті 15 Зак ону України “Про відновленн я платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом” у попередньому засіданн і господарський суд розгляд ає реєстр вимог кредиторів, вимоги кредиторів, щодо яки х були заперечення боржника і які не були включені розпо рядником майна до реєстру в имог кредиторів.

Відповідно до частини 6 стат ті 14 Закону України “Про відно влення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” розпорядник майна з обов'язаний самостійно внес ти до реєстру окремі відомос ті щодо майна та вимог кредит орів, що перебуває у заставі, в имог по заробітній платі, авт орській винагороді, алімента х, щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян згідно з їх заявами та даними обліку боржника.

Розпорядник майна арбітра жний керуючий Сорока Л.М. нада в суду докази розгляду креди торських вимог спільно з бо ржником.

Провадження у справі пору шено ухвалою суду від 26.03.2010р. (т. 1, а.с.1). Згідно ст. 1 Закону Украї ни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом”, вимог и, що виникли у кредиторів до ц ієї дати є конкурсними, розг лядаються судом з урахування м заперечень боржника і розп орядника майна і включаютьс я до реєстру вимог кредиторі в.

Вимоги, що виникли після 26.03.201 0р., є поточними, на стадії роз порядження майном боржника ні судом, ні розпорядником майна не розглядаються, не пі длягають включенню до реєс тру вимог кредиторів на ці й стадії.

З урахуванням положень ста тей 1, 3-1, 12, 14 ,15 Закону України “Пр о відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” (далі - Зак он ) про визначення понять “к редитор”, “боржник”, “ грошов і зобов'язання”, “безспірні вимоги”, “конкурсні кредито ри”, “поточні кредитори”, на підставі заперечень боржник а та розпорядника майна та по яснень кредиторів встановле но наступне.

До реєстру вимог кредиторі в включені грошові вимоги на ступних кредиторів : ПАТ " Аль фа-Банк", ТОВ "Готельний оздоро вчий комплекс", ТОВ "Техностар тсервіс", ТОВ " Астексервіс", ТО В " Стоктайм", ТОВ " Технолінк", В АТ "Херсон-Дніпромісто", ТОВ" Р еалінвестсервіс", ТОВ "Ерфоль г-Україна", ТОВ "Промбізнес", ТО В "Цюрупинський паперовий ко мбінат", ВАТ ГК " Бригантина", ТО В " Стокхолл", ПП "Стивідорна ко мпанія "Херсонський морський термінал", ТОВ Перша офтальмо логічна клініка, Подольський Б.О., ТОВ " Глобалстоксервіс", Ко мпанія "ФЕДВЕЙЗ МЕНЕДЖМЕНТ Л ІМІТЕД", Компанія "НОРСМЕД ХОЛ ДИНГЗ ЛІМІТЕД", ХФ ПАТ"Кредитп ромбанк", ОСОБА_9

Вимоги Відділення Виконав чої дирекція Фонду соціально го страхування від нещасних випадків на виробництві а пр офесійних захворювань в Укра їни в Цюрупинському районі Х ерсонської області, 75100, м.Цюруп инськ, вул. Крилова, 58-А, Херсонс ької області, код ЄДРПОУ 25900259 у розмірі - 1302,16, Виконавчої дирек ції Херсонського обласного відділення Фонду соціальног о страхування з тимчасової в трати працездатності, 73034, м. Хе рсон, вул. Репіна, 1, код ЄДРПОУ 26032641 у розмірі - 2498,05грн., Цюрупинсь кого районного центру зайнят ості, 75100, Херсонська область, м .Цюрупинськ, вул. Крилова, 71, код ЄДРПОУ 22737356 у розмірі - 2702,60 та ТО В "Юрком-Перспектива", 01133, м. Київ , вул. Кутузова, 18/7 код ЄДРПОУ 3625934 0 у розмірі 1000,00грн. до реєстру ви мог кредиторів не включені о скільки погашені боржником у повному обсязі.

Всі незаявлені у справі п ро банкрутство боржника або заявлені з пропуском встан овленого 30-денного терміну пі сля публікації оголошення в имоги кредиторів, згідно ст. 14 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, при їх надходженні су дом не розглядаються і вважа ються погашеними.

На підставі викладеного, ке руючись ст. 86 ГПК України, ст. ст. 1, 12 - 15 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, суд -

у х в а л и в:

1. Визнати і включити до р еєстру вимог кредиторів за в становленою черговістю вим оги наступних кредиторів :

До першої черги реєстру належить включити :

а) вимоги забезпечені заст авою:

- Публічне акціонерне това риство "Кредитпромбанк", 01001, м. К иїв, бул. Дружби Народів, 38, в ос обі Херсонської філії Публіч ного акціонерного товариств а "Кредитпромбанк", 73026, м. Херсо н, пр. Ушакова, 56-а, код ЄДРПОУ 2494516 3 у розмірі 32355590,78 грн.

- Публічне акціонерне товар иство "Альфа-Банк" 01025, м. Київ, ву л. Десятинна, буд. 4/6, код ЄДРПОУ 23494714 у розмірі 6409458,24 грн.

- ОСОБА_8, 08711, АДРЕСА_1, ід ент. номер НОМЕР_1 у розмір і 3003701,51 грн.

б) вимоги щодо виплати забор гованості із заробітної плат и за три місяці, що передують п орушенню справи про банкрутс тво - відсутні.

в) відшкодування витрат на і нформаційно-технічне забезп ечення судового процесу та д ержмита :

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Промбізнес", 751 01, Херсонська області, м. Цюруп инськ, вул. Гвардійська, 103 код Є ДРПОУ 31822411 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Цюрупинський паперовий комбінат", 75101, Х ерсонська область, м. Цюрупин ськ, вул. Гвардійська, 103, код ЄД РПОУ 32104275 - 125 грн.

- Відкрите акціонерне товар иство "Херсон-Діпромісто", 73000, м . Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРП ОУ 02498091 - 125 грн.

- Компанія "НОРСМЕД ХОЛДИНГЗ ЛІМІТЕД" 1060, Кіпр, Нікосія, Площ а Елефтеріас сквер, Стасіну, 1, Мітсі Білдінг, 1 поверх, офіс 4. Від імені якого діє Желуденк о Ольга Володимирівна, 02068, м. Ки їв, вул. Кошиця 9-Б, кв. 129, ідент. но мер 2757709989 - 125 грн.

- Компанія "ФЕДВЕЙЗ МЕНЕДЖМЕ НТ ЛІМІТЕД" 1505, Кіпр, Нікосія, Пл оща, Елефтеріас, Стасіну, 1, Міт сі Білдінг 1, 1-й поверх, оф.4. Від і мені якої діє ОСОБА_1, 03049, А ДРЕСА_2, ідент. номер НОМЕР _2 -125 грн.

- Товариство з обмеженого ві дповідальністю "Глобалстокс ервіс", 01133 м. Київ, вул. Кутузова , 18/7, код ЄДРПОУ 35195721 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Астексервіс", 73000, м. Херсон, бул. Мирний, буд. 3, к од ЄДРПОУ 36008858 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Готельний озд оровчий комплекс", 73021, м. Херсон , вул. Патона, буд.4, код ЄДРПОУ 3546 8672 -125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Реалтінвестс ервіс", 73021, м. Херсон, вул. Патона , буд.4, код ЄДРПОУ 31240644 -125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Стоктайм", 73000, м . Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРП ОУ 36008879 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Технолінк", 73013, м. Херсон, вул. Українська, буд . 79, код ЄДРПОУ 36008863 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Техностартсе рвис", 73000, м. Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРПОУ36008842- 125 грн.

- Приватне підприємство "Сти відорна компанія "Херсонськи й морський термінал", 01133, м. Київ , вул. Кутузова, буд. 18/7, код ЄДРПО У 30212202 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю «Перша офталь мологічна клініка», 01133, м. Київ , вул. Кутузова, 18/7, код ЄДРПОУ 326649 30 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Стокхолл", 01133, м . Київ, вул. Кутузова, 18/7, код ЄДР ПОУ 31303941 - 125 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Ерфольг-Украї на", 75101, м. Цюрупинськ, вул. Гвард ійська, 103, Херсонської област і, код ЄДРПОУ 32412412 - 125 грн.

- ОСОБА_8, 08711, АДРЕСА_1, ід ент. номер НОМЕР_1 - 125 грн.

- Відкрите акціонерне товар иство "Готельний комплекс "Бр игантина", 73021, м. Херсон, вул. Пат она, буд. 4, код ЄДРПОУ 14118343 - 125 грн.

г) Відшкодування витрат на п ублікацію оголошення про пор ушення справи про банкрутств о : Товариство з обмеженою від повідальністю "Глобалстоксе рвіс", 01133 м. Київ, вул. Кутузова, 18 /7, код ЄДРПОУ 35195721 - 395 грн.

Усього вимога 1-ї черги ст ановлять 41771395,53 грн.

2. До другої черги належит ь включити : зобов'язання пере д працівниками, страхові вне ски:

- ОСОБА_9, 73021, АДРЕСА_3 - у розмірі 34456,71 грн.

Усього вимоги 2-ї черги стан овлять - 34456,71 грн.

3. Вимоги третьої черги що до сплати податків та зборів відсутні.

4. Включити до четвертої чер ги вимоги:

- Товариство з обмеженою ві дповідальністю "Промбізнес", 75101, Херсонська область, м. Цюру пинськ, вул. Гвардійська, 103 код ЄДРПОУ 31822411 - у розмірі 6376309,18 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Цюрупинський паперовий комбінат", 75101, Х ерсонська область, м. Цюрупин ськ, вул. Гвардійська, 103, код ЄД РПОУ 32104275 - у розмірі 203644069,00 грн.

- Відкрите акціонерне товар иство "Херсон - Діпромісто", 73000, м . Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРП ОУ 02498091 - у розмірі 3690000,00 грн.

- Компанія "НОРСМЕД ХОЛДИНГЗ ЛІМІТЕД" 1060, Кіпр, Нікосія, Площ а Елефтеріас сквер, Стасіну,1, Мітсі Білдінг, 1 поверх, офіс 4. В ід імені якого діє Желуденко Ольга Володимирівна, 02068, м. Киї в, вул. Кошиця 9-Б, кв. 129, ідент. ном ер 2757709989 - у розмірі 71876781,70 грн.

- Компанія "ФЕДВЕЙЗ МЕНЕДЖМЕ НТ ЛІМІТЕД" 1505, Кіпр, Нікосія, Пл оща, Елефтеріас, Стасіну,1, Міт сі Білдінг 1, 1-й поверх, оф.4. Від і мені якої діє ОСОБА_1, 03049, А ДРЕСА_2, ідент номер НОМЕР _2 - 2734297,00 грн.

- Товариство з обмеженого ві дповідальністю "Глобалстокс ервіс", 01133 м. Київ, вул. Кутузова , 18/7, код ЄДРПОУ 35195721 - у розмірі 581020,50 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Астексервіс", 73000, м. Херсон, бул. Мирний, буд. 3, к од ЄДРПОУ 36008858 - у розмірі 15858,00 грн .

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Готельний озд оровчий комплекс", 73021, м. Херсон , вул. Патона, буд.4, код ЄДРПОУ 3546 8672 - у розмірі 327000,00 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Реалтінвестс ервіс", 73021, м. Херсон, вул. Патона , буд.4, код ЄДРПОУ 31240644 - у розмірі 953500,00 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Стоктайм", 73000, м . Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРП ОУ 36008879 - у розмірі 14889,80 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Технолінк", 73013, м. Херсон, вул. Українська, буд .79, код ЄДРПОУ 36008863 - у розмірі 74770195,20 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Техностартсе рвис", 73000, м. Херсон, бул. Мирний, 3, код ЄДРПОУ36008842- у розмірі 15400,00 гр н.

- Приватне підприємство "Сти відорна компанія "Херсонськи й морський термінал", 01133, м. Київ , вул. Кутузова, буд.18/7, код ЄДРПО У 30212202 - у розмірі 1320058,06 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю «Перша офталь мологічна клініка», 01133, м. Київ , вул. Кутузова, 18/7, код ЄДРПОУ 326649 30 - у розмірі 461800,00 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Стокхолл", 01133, м . Київ, вул. Кутузова, 18/7, код ЄДР ПОУ 31303941 - у розмірі 250539551,00 грн.

- Товариство з обмеженою від повідальністю "Ерфольг-Украї на",75101, м. Цюрупинськ, вул. Гвард ійська, 103, Херсонської област і, код ЄДРПОУ 32412412 - у розмірі 25000000, 00 грн.

- Відкрите акціонерне товар иство "Готельний комплекс "Бр игантина", 73021, м. Херсон, вул. Пат она, буд.4, код ЄДРПОУ 14118343 - у розм ірі 25000000,00 грн.

- ОСОБА_9, 73021, АДРЕСА_3 у р озмірі 4000,00 грн.

Усього вимоги 4-ї черги ст ановлять 667324729,44 грн.

Вимоги п'ятої та шостої чер ги відсутні.

Всього вимог за реєстро м становлять 709130581,68 грн.

3. Всі незаявлені у спр аві про банкрутство боржник а або заявлені з пропуском встановленого 30-денного терм іну після публікації оголоше ння вимоги кредиторів, згідн о ст. 14 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”, при їх надходжен ні судом не розглядаються і в важаються погашеними.

5. Зобов'язати розпорядника майна арбітражного керуючог о Сороку Л.М. виконати повнова ження згідно Закону, протяго м 10 днів повідомити кредито рів згідно з реєстром про час і місце проведення зборів кр едиторів та організувати їх проведення. Протоколи засі дання загальних зборів кред иторів та комітету кредитор ів направити до суду для при йняття рішень стосовно пода льшого провадження у справі .

6. Ухвалу надіслати: кр едиторам, боржнику, розпоряд нику майна Сорока Л.М.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення16.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16469124
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —17/68-б-10

Ухвала від 17.06.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 20.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 12.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 07.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 16.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 25.05.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 13.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 25.03.2011

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Мишкіна М.А.

Ухвала від 03.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні