Ухвала
від 27.05.2011 по справі 2а-11507/10/2670
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                                          Справа №2а-11507/10/2670

                                                                                                    

У Х В А Л А

"27" травня 2011 р.          м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Горяйнов А.М., перевіривши відповідність вимогам ст.ст. 186, 187 КАС України апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва на ухвалу окружного адміністративного суду м. Києва від 01 березня 2011 року про зобов’язання провести перевірку у справі за адміністративним позовом Виробничо-комерційного підприємства з іноземними інвестиціями Товариства з обмеженою відповідальністю «Укргеопроект»до Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалами окружного адміністративного суду м. Києва від 01 березня 2011 року було задоволено клопотання позивача –зобов’язано відповідача провести позапланову перевірку ВКП з іноземними інвестиціями ТОВ «Укргеопроект»та зупинено провадження у справі.

Не погоджуючись із вказаними ухвалами ДПІ у Печерському районі м. Києва подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати їх та направити справу до суду першої інстанції для продовження розгляду.

Згідно п. 1 ч. 4 ст. 189 КАС України суддя-доповідач відмовляє у відкритті апеляційного провадження у справі, якщо справа не підлягає апеляційному розгляду у порядку адміністративного судочинства.

Справа не підлягає апеляційному розгляду у порядку адміністративного судочинства, зокрема, у тому випадку, якщо порушено питання про апеляційне оскарження судового рішення, яке згідно приписів Кодексу адміністративного судочинства України, не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

У відповідності до ч. 2 ст. 185 КАС України ухвали суду першої інстанції можуть бути оскаржені в апеляційному порядку окремо від постанови суду повністю або частково у випадках, встановлених цим Кодексом. Заперечення на інші ухвали можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Апеляційне оскарження ухвали про зобов’язання провести перевірку Кодексом адміністративного судочинства України –не передбачено.

Оскільки вищевказана ухвала суду першої інстанції від 01 березня 2011 року не підлягає апеляційному оскарженню окремо від постанови чи ухвали суду, заперечення на неї відповідачем може бути включено до апеляційної скарги на постанову чи ухвалу суду, прийняту за результатами розгляду справи.

Звертаючись до суду із апеляційною скаргою ДПІ у Печерському районі м. Києва просила саме скасувати ухвалу окружного адміністративного суду м. Києва від 01 березня 2011 року про зобов’язання провести перевірку, а не включила свої заперечення на неї.

З огляду на викладене приходжу до висновку про наявність підстав для відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою на ухвалу окружного адміністративного суду м. Києва від 01 березня 2011 року про зобов’язання провести перевірку.

Керуючись ст.ст. 185, 189 КАС України, -

УХВАЛИВ:

У відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва на ухвалу окружного адміністративного суду м. Києва від 01 березня 2011 року про зобов’язання провести перевірку у справі за адміністративним позовом Виробничо-комерційного підприємства з іноземними інвестиціями Товариства з обмеженою відповідальністю «Укргеопроект»до Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень –відмовити.

Ухвала  набирає законної сили з моменту постановлення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів в касаційному порядку до Вищого адміністративного суду України.

Суддя                                                                                           А.М. Горяйнов                                                                                                            

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.05.2011
Оприлюднено07.07.2011
Номер документу16575407
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-11507/10/2670

Ухвала від 01.03.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 01.03.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 15.07.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 31.07.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 16.04.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Муравйов О.В.

Ухвала від 01.04.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Муравйов О.В.

Ухвала від 09.08.2012

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

Постанова від 12.12.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 23.06.2011

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Горяйнов А.М.

Ухвала від 27.05.2011

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Горяйнов А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні